Antena Căutare

O femeie a găsit un pui de pisică pe stradă, așa că l-a luat acasă, să aibă grijă de el. Ce „secret” a descoperit apoi la animal

O femeie se afla la volanul mașinii și conducea pe un drum aglomerat atunci când a văzut un pui de pisică. A salvat animalul și l-a luaat acasă, dar apoi a descoperit ce „secret” ascundea felina, de fapt. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

imagine cu un pui de ras intr-un copac Galerie
Femeia a descoperit mai târziu ce era puiul de pisică, de fapt | sursa foto: Profimedia

Mare iubitoare de animale, femeia n-a stat pe gânduri atunci când, timp ce conducea mașina, a observat pe un drum aglomerat un pui speriat de pisică. A coborât din vehicul, a luat animalul acasă și l-a îngrijit cât de bine a putut, dar apoi a făcut o descoperire cu totul și cu totul neașteptată.

O femeie a găsit un pui de pisică pe stradă și l-a luat acasă, dar în scurt timp a făcut o descoperire complet neașteptată. Ce „secret” ascundea animalul, de fapt

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Jill Hicks. Era o zi ca oricare alta atunci când doamna cu pricina se afla în mașina personală și conducea pe un drum aglomerat din Tennessee. La un moment dat, un ghem de blană i-a atras atenția. Mare iubitoare de animale, femeia n-a mai stat pe gânduri, ci a oprit mașina, a coborât și s-a dus să ia în brațe puiul de pisică.

Citește și: Un bărbat a crezut că a găsit un câine rătăcit prin pădure și l-a luat acasă. După un timp a realizat ce greșeală a făcut

„Am tras pe dreapta, am coborât din mașină și l-am luat. A alergat puțin, dar nu atât de rapid și nici n-a ajuns departe. M-am apropiat, am luat animalul în brațe și l-am pus în mașină cu mine. S-a urcat peste tot pe mine”, a povestit femeia, potrivit celor de la the-sun.com.

De îndată ce a ajuns acasă, Jill Hicks a luat animalul, l-a hrănit și l-a îngrijit cât de bine a putut. Totuși, în scurt timp avea să descopere ce „secret” ascundea pisica, de fapt.

În timp ce povestea vecinilor cele întâmplate, femeia din Statele Unite ale Americii a realizat ce era puiul de pisică, de fapt.

Citește și: O femeie a găsit un câine pe stradă și l-a crescut timp de doi ani, apoi a făcut o descoperire. Ce era, de fapt, animalul adoptat

„Am mers acasă pentru cină, i-am dat să mănânce, i-am făcut o baie, am luat animalul în pat cu mine și am decis că nu este o pisică, ci un râs”, a dezvăluit femeia.

După ce s-a documentat mai bine și a înțeles cât de periculoasă poate deveni felina pe măsură ce va crește, Jill Hicks a decis să solicite ajutorul unei asociații americane ce se ocupă cu protejarea speciilor sălbatice. Animalul a fost preluat și dus într-o rezervație, urmând să fie apoi eliberat în natură, în luna martie a acestui an. Specialiștii au explicat că, pe măsură ce râsul ar fi crescut, ar fi devenit mult mai mare decât o pisică, dar și mult mai agresiv și mai periculos.

Ea e tânăra cu sute de alergii! Poate să mănânce doar 9 alimente. Care sunt acestea și ce pățește dacă nu respectă regim... Un bărbat de meserie asistent maternal a luat în grijă o fetiță de 6 ani. Într-o zi, fata i-a dat un bilet cu un mesaj n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x