Antena Căutare

O femeie a mers să se tundă, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ceea ce i-a zis frizerul i-a schimbat viața pentru totdeauna

O femeie s-a dus la un salon ca să își tundă părul, dar când i-a privit pielea capului mai atent, frizerul a făcut o descoperire ce i-a schimbat radical viața femeii. Peste ce a putut să dea și ce a urmat.

lee king si alunita descoperita pe scalpul ei Galerie
Medicii i-au dat femeii o veste complet neașteptată, ce i-a schimbat viața | colaj foto Kennedy News and Media

O mamă și-a făcut programare la salon și, în ziua cu pricina, a mers ca să se tundă. Frizerul o pieptăna și se pregătea să taie părul atunci când un detaliu complet neașteptat i-a atras atenția. Când a văzut ce se află pe scalpul femeii, acesta s-a speriat și i-a dat clientei o veste ce i-a schimbat radical.

O femeie a mers la frizer ca să se tundă, dar a făcut o descoperire complet neașteptată

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Lee King, o femeie în vârstă de 43 de ani. Dornică să își facă o schimbare de look, doamna a mers la un frizer pe nume Ricci de la ea din oraș (Perth, Australia). Totuși, în niciun moment nu s-a așteptat ca o întâmplare obișnuită, banală, să se transforme în ceva ce avea să-i schimbe viața pentru totdeauna.

Citește și: O femeie tușea și a crezut că e răcită, așa că a mers la spital. Medicii i-au dat o veste ce i-a schimbat viața complet

Frizerul se pregătea să tundă părul atunci când, la un moment dat, un detaliu neașteptat i-a atras atenția. Omul a privit mai atent scalpul clientei sale și a dat peste ceea ce părea să fie o pată de culoare închisă. A întrebat-o pe Lee King ce a pățit acolo, iar mama a presupus că fiul său a desenat-o în joacă.

Acesta a fost momentul în care bărbatul a trimis-o de urgență la doctor pe clienta sa. După numeroase analize și investigații, medicii au ajuns la concluzia că este vorba despre un anumit tip de aluniță, ce poate reprezenta un risc pentru sănătate.

Fără să mai stea pe gânduri, australianca a decis să se opereze de urgență și să scape de zona cu privina, pentru a preveni apariția unei formațiuni maligne. Azi, Lee King este mai mult decât încântată de faptul că a reușit să descopere totul la timp și trage un semnal de alarmă pentru oameni din întreaga lume.

Citește și: O fetiță de 12 ani avea dureri de cap și îi curgea nasul. Părinții au crezut că e răcită, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt

„Frizerul meu mi-a salvat viața. Aceste alunițe nu sunt, de obicei, periculoase, dar atunci când înceă să crească rapid și să capete dimensiuni mari, riscurile încep să crească. Cel mai probabil, dacă nu descopeream la timp, din benignă devenea malignă. Folosiți zilnic cremă de protecție solară. Oamenii nu își verifică scalpul, dar ar trebui, fiindcă uneori acest lucru îți poate salva viața. Prevenția e mult mai importantă decât tratarea”, arată cei de la mirror.co.uk.

Potrivit medicilor, respectiva aluniță s-a foarmat, cel mai probabil, din cauza expunerii prelungite la soare, fiindcă a apărut pe partea capului ce stă în bătaia directă a soarelui atunci când femeia conduce mașina. Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

Citește și: Zile favorabile pentru tuns părul în 2023. Când e momentul să schimbi tunsoarea

Creatura marină cu aspect bizar care a creat controverse printre internauți. Ce este, de fapt, vietatea găsită pe plajă... De ce nu trebuie să lași tacâmurile pe farfurie în formă de cruce, dacă te afli la restaurant. Ce semnifică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x