Antena Căutare

O femeie a mers să verifice cuibarul găinilor, dar a făcut o descoperire ce o face mai bogată. Peste ce a dat

O femeie a mers să verifice cuibarul găinilor atunci când a făcut o descoperire la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Când a văzut peste ce a putut să dea, aceasta a trăit o surpriză de proporții.

colaj foto cu Annabel Mulcahy si gaina care a facut un ou rotund Galerie
Când a văzut ce a descoperit în cuibar, femeia a trăit o surpriză de proporții | sursa foto: Profimedia

Era o dimineață ca oricare alta atunci când o femeie a decis să verifice cuibarele găinilor din curte. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit ce a putut să facă o găină. Pozele au ajuns pe internet și au devenit imediat virale, stârnind un val puternic de reacții în rândul internauților.

O femeie a mers să verifice cuibarul găinilor sale din curte, dar a făcut o descoperire la caare nimeni nu s-ar fi așteptat

Aceasta este inedita situație prin care a trecut Annabel Mulcahy care locuiește în Brize Norton (Marea Britanie). Chiar în timpul unui weekend, la primele ore ale dimineții, femeia s-a dus să verifice cuibarele gâinilor pe care le crește în curtea sa. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut peste ce a putut să dea.

Citește și: O femeie și-a cumpărat șase ouă de la supermarket, dar în scurt timp a făcut o descoperire uriașă. Peste ce a dat

Când s-a uitat mai atent, britanica a constatat cu stupoare faptul că a găsit un ou perfect sferic. Deși crește găini de aproximativ douăzeci de ani, niciodată nu a mai făcut o astfel de descoperire.

Pasiunea femeii pentru a crește găini a început în urmă cu douăzeci de ani, atunci când ea și copiii ei au început să salveze găini și să le ofere un trai bun. Totuși, deși au trecut două decenii, niciodată nu a făcut o astfel de descoperire, adică un ou perfect sferic.

„Pe 6 august, sâmbătă dimineață, am deschis cuibarele ca să le verific și era acolo, acest ou perfect rotund. Am căutat pe Google și mi-am dat seama așa că este vorba despre un ou cu totul și cu totul special. E foarte straniu, efectiv pot să îl rostogolesc pe masă ca și când ar fi o minge”, a dezvăluit britanica, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

Citește și: De ce nu este bine să ții ouăle pe ușa frigiderului. Greșeala pe care toți oamenii o fac. Cum afectează și unde trebuie ținute

Oul rotund este acum de vânzare, iar Annabel Mulcahy speră să câștige cât mai mulți bani de pe urma lui, cu care are de gând să salveze alte și alte găini.

„Am pus oul la vânzare pe un site de pe internet, unii au pus ouă rotunde la vânzare la prețul de 480 de lire sterline. Banii pe care îi primesc vor fi folosiți la salvarea altor pui. Am nouă acum în grijă, dar trei se vor duce către o fermă în curând. Vreau să strâng o sută de lire sterline ca să fac lucrări, să pot avea mai mult loc să le țin”, a mai povestit femeia.

O tânără a crezut că are doar o urticarie la picior, dar când a mers la medic a primit un diagnostic crunt. Ce avea, de ... Un bărbat a cumpărat o pungă de legume, dar a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a dat când s-a uitat înăuntru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x