Antena Căutare

O femeie a primit un buchet de flori din partea iubitului, dar au început să se descompună. Oamenii i-au atras atenția că e de rău

O tiktokeriță a distribuit, în mediul online, un videoclip cu florile pe care le-a primit de la iubitul ei, care mai târziu însă au mucegăit.

O femeie a primit un buchet de flori din partea iubitului, dar au început să se descompună. Oamenii i-au atras atenția că e de rău Galerie
O femeie a primit un buchet de flori din partea iubitului, dar au început să se descompună. Oamenii i-au atras atenția că e de rău | captură TikTok

Internauții au reacționat imediat, iar femeia a fost asaltată cu mesaje referitor la darul primit din partea partenerului, despre care spun că nu este un semn de bun augur, mai ales că florile au mucegăit.

Citește și: Femeia care nu și-a spălat bebelușul mai bine de o lună după ce l-a născut natural. Care e motivul uluitor

Ce mesaje a primit femeia în mediul online. Toate au legătură cu buchetul de flori primit de la iubit

Tiktokerița care le-a împărtășit fanilor un videoclip cu florile dăruite de iubitul ei, dar care mai târziu au mucegăit, a stârnit controverse pe rețeaua socială dintr-un motiv destul de neașteptat.

Unii dintre internauți au fost de părere că relația ei se îndreaptă spre eșec. Ellie a postat clipul la jumătatea lunii martie, scriind în dreptul său că a decis să păstreze toate florile primite de la partenerul ei de-a lungul timpului, scrie Insider.

Citește și: Efectele benefice ale ceaiului din flori de soc. Cum îți îmbunătățește sănătatea

Ea a fost inspirată de un trend de pe TikTok, în care creatorii de conținut povestesc cum le păstează și le usucă, în speranța că la nunta lor vor putea să le arunce în aer sau pe culoar.

Când a făcut un alt videoclip, fata a fost surprinsă să observe, de fapt, că florile nu se uscaseră, ci prinseseră mucegai.

Videoclipul a devenit viral, având 10,8 milioane de vizualizări, în timp ce toate postările anterioare ale ei au primit mai puțin de 10.000 de vizualizări. Majoritatea internauților au explicat că ar fi un semn rău, iar relația ei se îndreaptă spre eșec.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O femeie și-a cumpărat o casoletă de înghețată, dar când a deschis-o a descoperit ceva neașteptat. Peste ce a dat

Zeci de comentatori au scris că mucegaiul de pe flori era un semn rău, simbolic al unei probleme mai profunde în relația cu iubitul ei.

Mai mult, conform unei superstiții, florile primite din dragoste autentică vor dura mai mult și pot fi păstrate cu ușurință, în timp ce florile primite din obligație arată, de fapt, sentimente de dragoste falsă, care va ieși la iveală în curând.

Alți internauți au sugerat că motivul pentru care florile au început să mucegăiască este din cauză că nu le-a uscat corect, mai ales că expunerea lor la umiditate duce la putrezire.

Citește și: Cazul real al fetiței care la doi ani cântărea 3 kg și părea bebeluș. Cum arată acum și cât de schimbată e viața ei la 15 ani

Internauții au continuat să dezbată și să facă speculații despre relația tinerei în mai multe videoclipuri de-ale sale. Alți fani au sfătuit-o să ignore comentariile răutăcioase, pentru că nu au nicio legătură cu viața sa de cuplu.

Ghicitorile care i-au pus pe mulți pe gânduri. Doar anumiți oameni le pot rezolva. Te numeri printre ei?... În timpul unei plimbări, un bărbat a văzut ceva bizar pe malul râului. A pus mâna pe telefon când și-a dat seama ce e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x