Antena Căutare

O femeie a renunțat la alimentul preferat și a slăbit 32 de kilograme. Cum arată azi Cassie Percival

O femeie în vârstă de 33 de ani a reușit să slăbească 32 de kilograme într-un timp destul de scurt. Totul a început după ce a renunțat la un aliment preferat.

Cassie Percival pe vremea cand avea 89 de kilograme Galerie
Cassie Percival a trecut printr-o transformare uluitoare după ce a slăbit 32 de kilograme | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila transformare prin care a trecut o femeie pe nume Cassie Percival din Wokingham, Marea Britanie.

Britanica avea 89 de kilograme atunci când o simplă întâmplare a făcut-o să renunțe la alimentul preferat. În scurt timp, aceasta a trecut printr-o transformare uluitoare.

O femeie a slăbit 32 de kilograme după ce a renunțat la un aliment preferat

Să fii mama nu e lucru simplu și de acest lucru s-a convins și Cassie Percival. După ce a născut, femeia s-a îngrășat. Totuși, pe măsură ce timpul a trecut, acul cântarului a început să arate din ce în ce mai mult. Femeia și-a îndreptat toată atenția asupra creșterii copilului și acest lucru a făcut-o să își neglijeze din plin dieta și implicit sănătatea.

Citește și: O tânără a slăbit 39 de kilograme mâncând zilnic la fast food. Cum a fost posibil și ce secret a folosit Karina Villarrreal

Lunile au trecut și Cassie Percival a ajuns la greutatea de 89 de kilograme, depășind astfel cu mult pragul recomandat de specialiști. În fiecare zi, britanica prefera să mănânce „ceva pe fugă”, de obicei semipreparate, dar alimentul său preferat a fost mereu ciocolata. Consumată în cantități tot mai mari, aceasta a făcut ca acul cântarului să arate tot mai mult.

Cassie Percival

Cassie Percival a slăbit 32 de kilograme

Într-o zi, femeia a mers la magazine ca să își caute o rochie pentru un eveniment. Invitată la o petrecere la locul de muncă al soțului său, Cassie Percival a dorit să găsească o ținută frumoasă. Ajunsă la mall, ea a realizat faptul că nimic nu îi vine. Astfel a înțeles că are prea multe kilograme în plus.

Citește și: Avea 140 de kilograme atunci când a renunțat la un aliment preferat. Peste un an, nimeni nu a mai recunoscut-o pe Claire Friend

Britanica a renunțat la ciocolată, alimentul său preferat, ca prim pas al schimbării. Apoi, mama a eliminat din dieta sa mâncărurile semipreparate și bogate în calorii, alegând o alternativă sănătoasă. Nu a durat mult și rezultatele au apărut.

Citește și: O tânără anorexică a ajuns la 31 de kilograme, apoi s-a apucat de sală. Azi, Connie Hatcher e de nerecunoscut

Într-un timp relativ scurt, britanica a reușit să slăbească 32 de kilograme și s-a transformat radical, totul pornind de la renunțarea sa la alimentul preferat, ciocolata. A fost primul pas de ambiție catre drumul schimbării.

Azi, Cassie Percival din Wokingham (Marea Britanie) are greutatea pe care o avea în adolescență (în jur de 60 de kilograme) și a reușit să uimească oameni din întreaga lume cu tansformarea sa radicală.

O bătrână a vrut să meargă la baie, dar când a ridicat capacul vasului de toaletă a încremenit. Peste ce a dat... Black Friday 2021. Când încep marile reduceri în România la cele mai importante magazine online și ce oferte au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x