Antena Căutare

O femeie a scăpat bicarbonat de sodiu pe covor și a trăit un adevărat șoc! Ce a observat

O femeie a scăpat din greșeală punga de bicarbonat de sodiu pe covor și a decis să folosească aspiratorul pentru a curăța totul. La final nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut ce s-a întâmplat cu țesătura!

O femeie a scăpat din greșeală punga de bicarbonat de sodiu pe covor și a decis să folosească aspiratorul pentru a curăța totul. La final nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut ce s-a întâmplat cu țesătura!

Din neatenție, o femeie a vărsat o cantitate destul de generoasă de bicarbonat de sodiu pe covor. A încercat să curețe cu mătura, dar nu a reușit, așa că a folosit aspiratorul. După ce pulberea a fost eliminată, femeia a privit mai atent covorul și a trăit o surpriză de zile mari!

Mai exact, acesta nu doar că părea mult mai curat, dar a căpătat și un miros plăcut!

Pentru cei care nu știu, bicarbonatul de sodiu este extrem de util în orice casă. Acesta are numeroase întrebuințări atât pentru sănătate, cât și la capitolul curățenie.

De exemplu, amestecat cu apă până ce formează o pastă, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru curățarea geamului de la aragaz, a dulapurilor sau a diferitelor suprafețe cu pete de grăsime. Poți folosi acest amestec și pentru a îndepărta petele de pe covoare, haine sau alte țesături.

Dacă ai arsuri gastrice, atunci tot ce ai de făcut este să amesteci o linguriță de bicarbonat de sodiu cu un pahar de apă și să bei amestecul. Vei vedea că disconfortul gastric dispare ca prin minune!

În plus, câteva linguri de bicarbonat de sodiu puse într-un lighean cu apă în care îți lași picioarele la muiat te scapă de mirosul neplăcut și de riscul de a face ciuperci.

Un bărbat trăiește cu 400 de reptile în casă! Cum arată locul... O casă veche de 400 de ani din Maramureş a fost transformată în muzeu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x