Antena Căutare

O femeie a simțit că se mișcă ceva noaptea în pat, dar când a privit atent s-a speriat. Peste ce a putut să dea

O femeie era obosită, așa că a mers să se culce în dormitor. În timpul nopții, când a vrut să dea cearșaful deoparte fiindcă a simțit ceva mișcându-se, aceasta a făcut o descoperire complet neașteptată. A pozat și a arătat ce se afla lângă ea, de fapt.

femeie in pat, cu perne si cearsaf Galerie
Femeia a făcut poze și a arătat tuturor prin ce situație neașteptată a trecut | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Julie Thornton Johnson din Tennessee, Statele Unite ale Americii. Fiindcă se simțea obosită, aceasta a mers în dormitor să se culce, dar câteva ore mai târziu, în timpul nopții, a găsit ceva complet neașteptat în pat.

O femeie s-a speriat atunci când a descoperit ce se afla în patul ei, chiar în timpul nopții

Era o noapte cu vreme furtunoasă și, când a simțit că este mult prea obosită, Julie Thornton Johnson s-a dus în dormitor și s-a culcat. Totuși, în niciun moment femeia nu a bănuit faptul că va avea parte de o surpriză de proporții, câteva ore mai târziu.

Aceasta dormea liniștită atunci când, la un moment dat, a simțit că ceva se mișcă în pat. Inițial a crezut că este vorba despre soțul său. Totuși, nu a durat mult și adevărul a ieșit la iveală.

Citește și: O femeie a adoptat un câine de la adăpost și în scurt timp a descoperit ce „secret” ascundea animalul, de fapt. Ce a urmat

Lângă ea, chiar sub cearșaf, se afla un câine de talie mare, care dormea nestingherit între ea și soțul ei. Se pare că animalul s-a speriat de vremea de afară și s-a strecurat pe ușa uitată deschisă de către soțul femeii. După ce a căutat probabil prin casă, câinele a ales să se cuibărească în pat, lângă cei doi soți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„A început să tune și să fulgere în jurul orei 4 dimineața și am presupus că a fugit către prima casă ce i-a părut drept un adăpost bun”, a dezvăluit Julie, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Ceea ce este cu adevărat surprinzător este faptul că în casa respectivă mai erau trei câini și totuși, acest lucru n-a oprit-o pe Nala (căci așa se numea cățelușa) să urce în patul celor doi americani iubitori de animale.

Citește și: Un bărbat a găsit pe o bancă un câine, cu un bilet lângă el. Când a citit mesajul, omul a făcut o descoperire neașteptată

„Când am deschis ochii m-am speriat, nu știam la ce să mă aștept. Zece secunde mai târziu am înțeles că e prietenoasă. Soțul a încercat să tragă cearșaful, dar ea a venit și mai aproape de noi, ca și când nu mai voia să plece din culcuș. Doar voia iubire de la mine și de la soțul meu”, a mai dezvăluit femeia.

După ce au făcut un anunț pe internet, stăpânii câinelui au fost găsiți și aceștia și-au putut recupera patrupedul aventuros.

Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind numeroase reacții în rândul internauților. Julie și soțul său au păstrat legătura cu stăpânii Nalei și se vizitează când au ocazia.

Un tânăr a deschis vechea consolă de jocuri, dar a făcut o descoperire neașteptată! Peste ce „comoară” a dat... Soluții simple și rapide ca să scapi de furnici. Cum scapi de insectele nedorite din casa ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x