Căutare Live

O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”

O femeie din California a cerut ajutor urgent după ce a descoperit că în temelia casei sale se afla un cuib de șerpi cu clopoței. Peste 90 de reptile au găsit ajutoarele sale.

O femeie din California a cerut ajutor urgent după ce a descoperit că în temelia casei sale se afla un cuib de șerpi cu clopoței. Peste 90 de animale au găsit ajutoarele sale

Shutterstock.com

Al Wolf, directorul Sonoma County Reptile Rescue, a fost sunat de o femeie care i-a spus că sub temelia casei sale se găsesc mai multe exemplare de șarpe cu clopoței.

Acesta a ajuns la adresa și sub casa din Santa Monica a găsit imediat un șarpe, apoi altul și altul. A ieșit de sub proprietate, a apucat două găleți, și-a pus mănușile de protecție și a intrat înapoi sub construcție.

Citește și: Cary și Tim Patonai au avut parte de o surpriză mai mare decât se așteptau. Cum arată bebelușul lor, de 6,39 kg la naștere

Bărbatul a găsit 90 de șerpi cu clopoței sub casă

”Am continuat să găsesc șerpi pentru următoarele patru ore. M-am gândit: Oh, bine, a fost un apel care merită. Am fost fericit să ies de sub temelie pentru că nu este plăcut să dai peste pânze de păianje, murdărie, mirosuri urâte și mucegai. În plus, stai pe burtă și ești murdar. Este de muncă”, a spus bărbatul.

Însă munca a dat roade. Al Wolf a reușit să scoată cu ajutorul unui instrument de 60 de centimetri, 22 de șerpi adulți și 59 de pui. Totuși, nu a putut să scoată toate reptilele de acolo, așa că s-a mai întors de două ori și a mai scos încă 11.

Citești și: Tyler Jade era bătaia de joc a colegilor de școală pentru că avea un look special, dar acum toți o admiră. Cum s-a transformat

Toate reptilele erau șerpi cu clopoței, specifici nordului Pacificului, și singurii șerpi veninoși găsiți în nordul Californiei, a explicat specialistul.

Wolf, care salvează de peste 32 de ani șerpi și a fost mușcat de 13 ori, a spus că răspunde la apelurile localnicilor din 17 orașe. Totuși, a văzut zeci de reptile adunate într-un singur loc doar în sălbăticie, dar niciodată sub o casă.

El a spus că eliberează șerpii cu clopoței în sălbăticie, departe de oameni și, uneori, pe terenuri private, atunci când fermierii au nevoie de ei pentru a controla impactul dăunătorilor.

Citește și
felicitare de sfantul nicolae 2021 cu text de la multi ani pentru 6 decembrie 2021
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu sfantul nicolae, o femeie, lumanari si o biserica din romania
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Mai multe articole

Al Wolf a spus că plănuiește să se întoarcă din nou în casă înainte de sfârșitul lunii pentru a vedea dacă șerpii s-au întors.

„Știm că este deja o vizuină din cauza puilor și a numărului de femele pe care le-am găsit”, a afirmat el, conform The Guardian.

Citește și: David Ferrugio, un agent imobiliar, s-a pozat gol în camerele vilei pe care vrea să o vândă și pozele au făcut înconjurul netului

Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște... Erika Ervin pare o femeie cu o înălțime obișnuită, dar totul se schimbă când apar în preajmă alte persoane. Cât măsoară ...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri