Antena Căutare

O femeie a vrut să ducă gunoiul, dar când a privit mai atent pubela a încremenit de spaimă. Ce se afla, chiar lângă pubelă

 O femeie a vrut să ducă gunoiul, dar când s-a apropiat de pubelă a tras o sperietură de zile mari. Când a văzut despre ce e vorba, aceasta a pozat totul și imaginile au devenit virale.

imagine cu o pubela de gunoi si un cos de cumparaturi Galerie
Când a văzut peste ce a putut să dea lângă pubela de gunoi, femeia s-a speriat | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie dintr-un oraș numit Eagleby din Queensland, Australia. Era o zi oarecare atunci când aceasta a decis să ducă gunoiul la pubela din preajma casei, dar nu a durat mult și a făcut o descoperire complet neașteptată, ce a speriat-o din plin.

Ce a descoperit o femeie care a vrut să ducă gunoiul la pubela din apropierea casei

Totul s-a petrecut în luna martie a anului trecut, într-un oraș din Australia. Atunci când și-a dat seama că trebuie să ducă gunoiul, femeia s-a îndreptat către pubela aflată lângă locuința sa. Inițial, nimic deosebit nu i-a atras atenția. Apoi, ceva i-a atras atenția în zona de jos și astfel a putut vedea un cap de șarpe, mișcându-se spre ea.

Citește și: Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el

Așa cum era de așteptat, aceasta a tras o sperietură de zile mari și s-a temut instant pentru viața ei. A reușit totuși să pună mâna pe telefonul mobil și să facă niște poze la reptila care, în tot acest timp, stătuse ascunsă în roțile pubelei.

Fără să mai stea pe gânduri, doamna cu pricina a pus mâna pe telefon și a solicitat ajutor din partea unor specialiști în prinsul șerpilor. Acesta a fost momentul în care la fața locului s-a deplasat Bryce Lockett, un bărbat care are mai mulți ani de expriență în domeniu. Acesta susține că primește numeroase astfel de apeluri în fiecare lună, motiv pentru care aceste situații nu i se mai par deloc ieșite din comun.

Citește și: O femeie a vrut să meargă la baie, dar când a deschis ușa a încremenit. Peste ce a dat

Folosindu-se de instrumente speciale și de experiența sa acumulată de-a lungul timpului, Bryce Lockett a prins reptila și a eliberat-o undeva în natură, departe de locuințele oamenilor. Femeia a avut toate motivele din lume să tragă o sperietură de zile mari, mai ales că ulterior a descoperit faptul că respectivul șarpe era unul atât de veninos încât o simplă mușcătură ar fi putut să fie letală. Imaginile cu întâmplarea au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Un caz similar a fost cel al unei bătrâne care a dorit să folosească toaleta în timpul nopții, dar atunci când a ridicat capacul vasului de wc a avut parte de o sperietură de zile mari.

Femeia obișnuia să mănânce zilnic mâncare chinezească, dar când a renunțat la acest obicei, a slăbit enorm. Cum arată ac... Femeia și-a dorit un nou look, dar procedura la care a apelat a dat greș și a lăsat-o cu pete mari pe față. Ce s-a întâm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x