Căutare Live

O femeie a vrut să facă baie, dar a observat ceva straniu ieșind din para de duș! Peste ce a putut să dea

O femeie a vrut să facă o baie, dar când a privit mai atent para de duș a făcut o descoperire complet neașteptată.

Femeia a pozat descoperirea din baie și imaginile au devenit virale

sursa foto: Profimedia

Întâmplarea este una cu adevărat surprinzătoare și a făcut rapid înconjurul lumii. Era o zi o oarecare atunci când Maighan Lawson a vrut să facă un duș, dar ceea ce a urmat e complet neașteptat.

Ce a descoperit în para dușului o femeie care a vrut să facă baie

Femeia din Australia a fost atât de surprinsă de cele descoperite, încât a pus imediat mâna pe telefon și a pozat totul. Imaginile au fost publicate pe Facebook și au devenit virale.

Citește și: Cât de des trebuie spălate prosoapele de baie, de fapt. Cum trebuie curățate și uscate ca să-ți protejezi sănătatea

Meghan Lawson a vrut să facă o baie, așa că s-a dezbrăcat, a intrat în cadă și a pornit apa. Totuși, când a privit mai atent para de duș, femeia a văzut ceva bizar și s-a speriat din plin. I-au trebuit câteva minute ca să realizeze la ce se uita, de fapt.

Citește și: O femeie a vrut să facă duș, dar a observat ceva straniu în gaura de scurgere! Când a ridicat capacul s-a speriat. Ce a găsit

Inițial, australianca a crezut că din para de duș ies multe picioare de păianjen și asta a făcut-o să tragă o sperietură de zile mari. După ce a pozat totul, Meghan Lawson a publicat imaginile pe internet și acestea au devenit virale, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Așa a aflat ce erau, de fapt, straniile „picioare de păianjen” ce ieșeau din para de duș.

„Și mie mi s-a întâmplat când eram copil și m-am speriat rău, am crezut că erau insecte prinse în para de duș și încearcă să iasă de acolo”, a scris una dintre prietenele femeii pe Facebook, în dreptul imaginilor cu pricina, arată cei de la mirror.co.uk.

Citește și: O adolescentă a avut surpriza vieții după ce a folosit mașina de spălat. Ce a găsit în interior a speriat-o serios

Apoi, pe măsură ce postarea s-a viralizat, tot mai mulți internauți s-au întrecut în tot felul de glume și posibile explicații pentru obiectele bizare din para de duș. Nu a durat însă mult și Meghan Lawson a aflat despre ce era vorba, de fapt.

Se pare că firele ce ieșeau din para de duș erau, de fapt, resturi metalice ce se formează pe coloana de apă atunci când s-a reparat de curând o conductă de apă sau când aceasta a fost înlocuită. Chiar dacă inițial s-a speriat, ulterior australianca s-a amuzat din plin de cele întâmplate.

”Creatura” bizară ce seamănă cu un câine fără păr, care a făcut vâlvă pe internet. Ce este ciudățenia din imagine... Femeia care s-a folosit de operații estetice pentru a se transforma în Pamela Anderson. Câți bani a cheltuit și cum arat...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Ultimele știri
x