Antena Căutare

O femeie a vrut să facă o poză, dar a observat ceva straniu. S-a speriat când a văzut ce apare în oglindă, lângă ea

O femeie a vrut să își facă un selfie, dar când a privit mai atent imaginea s-a speriat din plin, căci în oglindă a apărut un detaliu cât se poate de bizar.

femeie facandu-si selfie Galerie
Când a privit pozele pe care și le-a făcut, femeia s-a speriat din plin | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o mamă pe nume Cayley Boshoff din Galway, Irlanda. Femeia se afla într-o cameră de hotel și a vrut să își facă un selfie atunci când a decis să facă un selfie. Totuși, când a privit mai atent imaginea, irlandeză a tras o spaimă de zile mari, căci un detaliu bizar a apărut în oglindă.

O femeie a vrut să își facă un selfie, dar când privit poza s-a speriat din plin

Cayley Boshoff a trecut printr-o spaimă de proporții atunci când o simplă poză în oglindă s-a transformat într-o situație ieșită din comun, ce a adus fiori.

Cazată la un hotel, mama cu trei copii a decis să se pregătească și să se aranjeze pentru a petrece o noapte în oraș. Și fiindcă îi plăcea cum arată, aceasta a decis să își facă un selfie cu telefonul așezat pe pat. Atunci când și-a făcut fotografia, femeia se afla singură în încăpere. Apoi, când a fost gata, irlandeza a plecat în oraș să se distreze.

Citește și: Părinții au montat o cameră de supraveghere în camera bebelușului. Când au privit apoi imaginile s-au speriat. Ce au descoperit

A doua zi însă, atunci când a decis să privească pozele mai atent, aceasta a avut parte de o sperietură de zile mari. Analizând mai atent imaginile, aceasta a văzut că în colțul din dreapta al oglinzii apare un chip bizar, cu ochi negri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am mers la un hotel din Kerry, Irlanda, ca să petrec noaptea singură. Mă pregăteam să ies în oraș ca să văd un concert. Mi-am făcut un selfie folosind anumite opțiuni ale telefonului. Când m-am întors a doua zi și am privit pozele am văzut ce apărea în spatele meu”, a mărturisit femeia în vârstă de 33 de ani, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Un bărbat a găsit un câine pe stradă și l-a luat. Când a privit atent a găsit un bilet ascuns în zgardă. Ce a descoperit

Ceea ce este cu adevărat surprinzător este faptul că irlandeza nu a simțit că se întâmplă ceva nepbișnuit în camera ei de hotel. După ce a văzut chipul bizar ce apărea în selfie, femeia este de părere că în cameră se afla un spirit. Dornică să împărtășească incredibila experiență trăită și să afle ce părere au și alți oameni despre acest incident.

Unii au considerat că este vorba despre o fantomă, în timp ce alții au fost de părere că, cel mai probabil, este doar o simplă iluzie optică ce a jucat feste imaginației.

Ce reacție are un bebeluș de nouă luni, care aude vocea mamei sale pentru prima oară în viață. FIlmarea e virală... Cum să cureți sau să tai ceapa fără să plângi! Trucul rapid ce te scapă de lacrimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x