Antena Căutare

O femeie a vrut să folosească toaleta iubitului, dar a făcut o descoperire ce a schimbat totul. Peste ce a putut să dea

O femeie a mers acasă la iubitul ei și, când a vrut să foloseaască toaleta, aceasta a făcut o descoperire complet neașteptată, ce a lăsat-o fără cuvinte.

imagine cu o toaleta Galerie
Chiar în baie, femeia a dat peste ceva complet neașteptat | sursa foto: Profimedia

Tânăra a fost invitată să petreacă noaptea alături de partenerul său și nu a refuzat. Cei doi au petrecut momente plăcute împreună, dar apoi ceva complet neașteptat s-a întâmplat. Când a vrut să meargă la baie, femeia a făcut o descoperire complet neașteptată. A filmat cu telefonul mobil și a arătat totul pe internet.

Femeia a vrut să folosească toaleta iubitului, dar a făcut o descoperire complet neașteptată

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o tânără pe nume Haley. La scurt timp după incident, aceasta și-a luat inima în dinți și a povestit totul prin intermediul unui clip video publicat pe TikTok. Într-un timp extrem de scurt, filmarea a devenit virală și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

Citește și: Primele declarații ale Shakirei după ce a fost surprinsă în ambulanță, după despărțirea de Gerard Pique. Imagini neașteptate

Haley cunoscuse de puțin timp pe cineva pe o platformă dedicată întâlnirilor. A părut că se înțelege de minune cu bărbatul. Conversațiile nu au fost puține și blondina spune că l-a întrebat dacă este căsătorit, dacă se află într-o relație și tot felul de alte informații importante, care să o ajute să îl cunoască mai bine. De fiecare dată, acesta i-a spus că locuiește singur și că este divorțat.

Timpul a trecut și, într-una dintre sery, bărbatul a invitat-o pe tânără să petreacă noaptea alături de el. Încă de atunci, Haley a simțit că ceva straniu se întâmplă. Totuși, asta n-a oprit-o să îi accepte invitația și seara a fost una plăcută. La un moment dat însă, aceasta a cerut să folosească toaleta bărbatului. Deși nu a părut prea încântat de idee, el a acceptat, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Ce „secret” a descoperit o tânără care a umblat în telefonul iubitului său, pe ascuns. A filmat totul, fără reținere: „Are 85!”

Haley a mers la baie și acesta a fost momentul în care a făcut o descoperire complet neașteptată. Un detaliu i-a atras atenția și așa a ieșit la iveală totul. Practic, un prosop atârna nefiresc pe ceea ce părea să fie o etajă. Când s-a uitat mai atent, nu mică i-a fost surpriza să constate faptul că acolo se afla un pahar cu două periuțe de dinți, dintre caare una de culoare roz. Apoi, analizând baia mai atent și privind prin sertare, tânăra a descoperit produse de îngrijit părul, deși bărbatul era chel, dar și produse de machiaj.

Supărată, femeia și-a confruntat partenerul și acesta a recunoscut faptul că era, de fapt, căsătorit. Cei doi nu s-au mai văzut. Mai mult decât atât, aceasta s-a dus la casa soției și i-a povestit totul.

Clipurile video publicate de Haley au devenit virale și au stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

Un avion civil a intrat neautorizat în spaţiul aerian al României. Ce s-a întâmplat și despre ce a fost vorba... Ce a îndrăznit să facă un bărbat, chiar la nunta fratelui său! Mireasa s-a enervat la culme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x