Antena Căutare

O femeie cântărește doar 19 kilograme, deși are 37 de ani! Cum arată și ce descoperire neașteptată au făcut medicii

O femeie în vârstă de 37 de ani a uimit o lume întreagă atunci când a dezvăluit faptul că a ajuns să cântărească incredibila greutate de doar 19 kilograme.

nicolette baker Galerie
Nicolette Baker are 37 de ani și doar 19 kilograme | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste de viață a unei femei pe nume Nicolette Baker din Truro, Cornwall (Marea Britanie). La 37 de ani, britanica a ajuns să cântărească doar 19 kilograme.

Povestea femeii a ajuns pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii, stârnind numeroase reacții în întreaga lume.

O femeie în vârstă de 37 de ani a dezvăluit că a ajuns să cântărească doar 19 kilograme

Nicolette Baker nu a ales să ajungă la o asemenea greutate, ci nu a avut de ales. Povestea sa de viață este una cu adevărat emoționantă și a făcut rapid înconjurul lumii. Britanica a fost diagnosticată cu sindromul de arteră mezenterică, o afecțiune rară ce constă în compresia duodenului, lucru ce afectează din plin viața pacientului. Acesta se poate confrunta cu stări precoce de sațiette, greață sau vărsături, dureri abdominale, teama de-a mânca și multe altele, la fel de neplăcute. Astfel, de mai bine de zece ani, britanica are dureri inimaginabile atunci când mănâncă și orice masă a zilei se transformă într-un adevărat chin.

Citește și: Ce dietă ține Anamaria Prodan. Trucul minune pe care îl aplică a ajutat-o să scape de 12 kilograme

Femeia în vârstă de 37 de ani a dezvăluit faptul că un simplu dumicat, o face să se simtă de parcă a mâncat un adevărat festin de Crăciun.

De-a lungul anilor, Nicolette Baker a fost diagnosticată în mod greșit cu tot felul de boli și medicii au încercat să își dea seama ce are. Unii dintre doctori au crezut inclusiv că ar avea anorexie, așa că au decis să fie hrănită cu forța. Anii au trecut și, la vârsta de 37 de ani, britanica a ajuns să cântărească doar 19 kilograme, spre marea surprindere a tuturor.

Citește și: Ea e femeia care e obeză și suferă de anorexie în același timp. Care e explicația. "Cei din jur cred că mint"

În luna martie a anului tercut, medicii i-au spus că nu mai are mult de trăit. Totuși, ambițioasă din fire, femeia a organizat o strângere de fonduri pentru a strange 80.000 de lire sterline, suma de care are nevoie pentru a face o operație în Germania, menită să-i facă viața mai ușoară și să poată trăi.

„Credeam că dacă așa e scris, atunci am să mor. Totuși, lucrurile s-au schimbat și acum sunt determinată să lupt și să nu renunț așa ușor la viața mea. Vreau să trăiesc și să ofer ceva societății”, a mărturisit Nicolette Baker, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Mulți au fost impresionați de povestea și dezvăluirile britanicei au devenit virale în mediul online, stârnind numeroase reacții. Acum, mulți speră că femeia va reuși să se opereze și să ducă o viață normală.

O femeie și-a comandat mâncare, dar când livratorul i-a adus punga a făcut o descoperire uluitoare. Peste ce a dat... O femeie a salvat un animal și nimeni nu știe ce e. Seamănă cu un câine, dar nici experții nu se pot pronunța...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x