Antena Căutare

O femeie casnică s-a îmbogățit după ce și-a dat în judecată fostul soț. I-a cerut daune pentru că s-a ocupat de casă și familie

O femeie casnică s-a îmbogățit după ce l-a dat în judecată pe fostul soț și i-a cerut daune pentru toți cei 25 de ani în care s-a ocupat de casă și familie. Tribunalul a decis ca bărbatul să-i plătească 180.000 de lire sterline.

colaj de imagini cu ivana moral, casnica ce a fost despagubita de fostul sot Galerie
O femeie casnică s-a îmbogățit după ce l-a dat în judecată pe fostul soț și i-a cerut daune pentru toți cei 25 de ani în care s-a ocupat de casă și familie. Tribunalul a decis să-i plătească 180.000 de lire sterline. | Shutterstock.com și Captura Youtube

Suma a fost calculată pe baza salariului minim anual de pe parcursul mariajului. Hotărârea instanței precizează că Ivana Moral și-a petrecut aproape tot timpul îngrijindu-se de familie și lucrând ca gospodină. Soțul Ivanei este, de asemenea, obligat să îi plătească lunar o pensie de 444 de lire sterline, potrivit The Dodo.

Vorbind despre verdictul judecătorului de la tribunalul din Velez-Malaga, Ivana a declarat pentru site-ul inews: „În mod clar, acesta a fost un caz de abuz, să fiu exclusă complet financiar (de către fostul meu soț) fără ca nimic să-mi rămână după ce mariajul s-a încheiat, așa că eu și fiicele mele am rămas fără nimic după toți acești ani în care am pus tot timpul, energia și dragostea mea în îngrijirea casei și familiei.”

Citește și: Un bărbat a văzut ceva mișcându-se în tufișuri și când s-a apropiat a chemat de urgență ajutoare. Ce a descoperit

Femeia casnică s-a îmbogățit după ce și-a dat în judecată fostul soț

Femeia s-a căsătorit în 1995 cu fostul soț și au divorțat în 2020. Ivana a insistat că este mulțumită de plată după ani de muncă grea, adăugând: „Îmi sprijineam soțul în munca lui și în familie. Nu mi s-a permis niciodată accesul la afacerile lui; totul era pe numele lui.”

Documentele legale au arătat un grafic al veniturilor pe care ea le-ar fi câștigat an de an în perioada iunie 1995 și decembrie 2020.

Într-un alt interviu, casnica a dezvăluit că soțul ei nu-și dorea ca ea să aibă un loc de muncă și o lăsa să lucreze doar la sala de sport pe care el o avea, fără să-i plătească un salariu.

Citește și: Străzile unei provincii chineze au fost martorele unui fenomen bizar! Explicația pentru „ploaia cu viermi” care a uimit internetul

Ivana a continuat: „M-am dedicat exclusiv treburilor casnice, având grijă de soțul meu și de casă. M-a făcut să-mi asum rolul specific de casnică, în măsura în care mă aflam într-un loc în care nu puteam face nimic altceva.”

Hotărârea instanței a făcut-o foarte fericită, iar Ivana a insistat că a fost „foarte binemerită”.

La începutul căsniciei lor, cei doi au semnat un act de separare a proprietăților. În document se preciza că orice a câștigat fiecare nu se va diviza, ei împărțind doar posesiunile. Acest aranjament ar fi lăsat-o pe Ivana fără acces la bogăția dobândită prin ani de parteneriat.

Citește și: O femeie a câștigat marele premiu la loto, însă ce a decis să facă cu banii a uimit pe toată lumea. Mai rar vezi așa ceva!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mama unor gemeni a apelat la poliție pentru că nu putea să-i deosebească. Cum arată copiii: „A fost o nebunie”... O femeie bănuia că soțul îi este infidel și a decis să ascundă un microfon în mașină. Nu și-a putut crede urechilor de c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x