Antena Căutare

O femeie făcea curat în podul casei atunci când a găsit o ușă „secretă”! Peste ce „comoară” a dat când a deschis-o

O femeie făcea curat în podul casei atunci când a descoperit o ușă secretă. Când a deschis-o, aceastaa a dat peste o adevărată „comoară”.

imagine cu un pod Galerie
Când a văzut peste ce a dat, femeia a fost mai mult decât surprinsă | sursa foto: Shutterstock

Deși locuia în casa respectivă de ceva timp, o femeie a descoperit din pură întâmplare faptul că în podul casei sale se află o ușă secretă. Când a deschis-o, o adevărată „comoară” a ieșit la iveală.

O femeie a descoperit o ușă secretă în podul casei și, când a deschis-o, a dat peste o „comoară” neașteptată

Aceasta este inedita situație prin care a trecut Anna Prillaman din Virginia, Statele Unite ale Americii. Femeia a decis să facă ordine și curățenie în podul locuinței sale, dar în niciun moment nu s-a gândit că o situație cât se poate de banală se va transforma în ceva complet neașteptat, desprins parcă din filme.

La un moment dat, în timp ce ștergea praful, a observat ceea ce părea să fie o ușă, ca o trapă, bine ascunsă.

Citește și: Un bărbat a cumpărat o casă și a vrut să schimbe parchetul vechi, dar a descoperit o „comoară”. Peste ce a putut să dea

Curioasă din fire, aceasta a deschis-o, ca să vadă ce se află înăuntru. Nu știa de existența ei până atunci, așa că dorința de-a afla ce mister se ascunde în mansarda casei sale a fost și mai mare.

Nu mică i-a fost surpriza atunci când a dat peste cutii întregi cu sute de scrisori de dragoste, scrise de către o femeie pe nume Betty Sue. După ce a citit o parte dintre epistole, Anna s-a folosit de calculatorul personal pentru a intra pe internet și pentru a căuta atât expeditorul, cât și destinatarul respectivelor scrisori de dragoste.

A publicat un anunț cu cât mai multe detalii pe Facebook, în speranța că va reuși să afle mai multe detalii despre cei doi iubiți.

Citește și: Un bărbat a vrut să renoveze subsolul casei, dar a găsit sub podea o comoară de neimaginat! Peste ce a dat

Nu a durat mult și iată că un răspuns a venit din partea unui bărbat pe nume Dalton Long, din Oregon, care a spus că știe despre ce cuplu este vorba, fiindcă cei doi iubiți erau, de fapt, chiar bunicii lui, arată cei de la dailymail.co.uk.

Se pare că cei doi protagoniști ai scrisorilor au stat împreună și s-au iubit timp de 50 de ani, dar apoi s-au stins din viață. Totuși, povestea lor de iubire a fost un adevărat model nu doar pentru cei apropiați, ci pentru toți cei care i-au cunoscut.

Ulterior, Anna Prillaman a decis să returneze scrisorile lui Dalton Long, ca să le aibă amintire. Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

Când soțul a răcit, o femeie l-a dus acasă la soacră și mulți au criticat-o. Când au aflat detaliile, toți i-au dat drep... Femeie căreia nimeni nu i-a putut ghici vârsta. Nu a apelat niciodată la intervenții estetice. Care e secretul tenului e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x