Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cea mai nerăbdătoare suporteriță? Un fotomodel s-a dezbrăcat complet, în fața unui stadion! A fost filmată! „Nu, nu îmi e rușine!” – VIDEO

Un fotomodel din Rusia s-a lăsat filmată complet dezbrăcată, în fața Stadionului Krasnodar. Va fi amendată, dar nu pentru că s-a arătat în costumul Evei, într-un spațiu public.

Eva Maria

Captură video.

Fotomodelul Eva Maria riscă o amendă în valoare de aproximativ 390 de euro, după ce imaginile cu ea dezbrăcată, în fața stadionului, au devenit virale pe rețelele de socializare.

Amenda, însă, nu va fi pentru că a apărut dezbrăcată, într-un spațiu public, ci pentru că… Nu purta mască de protecție.

De ce s-a dezbrăcat fotomodelul, în fața stadionului

Modelul a explicat că a fost atrasă să facă acest lucru în fața stadionului de un „simț al frumosului”. Mai ales că ea își consideră trupul drept „o formă de artă”.

„Sincer, nu mă așteptam să văd atât de multe reacții. Am tot făcut astfel de pictoriale, în ultimii cinci ani. Nu am nicio problemă să mă dezbrac în spații publice. La stadion am fost între orele 05:00 și 07:00”, a spus modelul, care apare în imagini alături de o minge, ținută de o altă persoană.

Eva Maria nu este singurul fotomodel care obișnuiește să se arate goală, în fața obiectivului, în spații publice. Modelul Marisa Papen a iscat controverse, în martie, pentru că și-a arătat părțile intime la o moschee. Tot ea a iscat controverse și în alte locuri, precum Zidul Plângerii.

În Rusia, suporterilor le va fi permis să meargă la meciuri, în număr mic. Aceștia vor putea ocupa 10% din capacitatea tribunelor, din 21 iunie, după reluarea meciurilor din Prima Ligă Rusă.

Recomandari