Antena Căutare

O femeie gravidă s-a dus la doctor pentru un control de rutină, dar a văzut imagini incredibile! Gemenii săi se băteau în burtică

În timpul sarcinii, orice femeie trăieşte clipe de neuitat şi are sentimente greu de descris în cuvinte. Acesta este şi cazul unei viitoare mămici din Marea Britanie.

O femeie însărcinată a văzut imagini incredibile la ecograf

În timpul sarcinii, orice femeie trăieşte clipe de neuitat şi are sentimente greu de descris în cuvinte. Acesta este şi cazul unei viitoare mămici din Marea Britanie.

Fiind însărcinată cu gemeni, aceasta s-a dus la doctor pentru un control de rutină. La ecografie, însă, a avut parte de o surpriză în adevăratul sens al cuvântului.

A început să-i cadă părul și s-a dus la medic, dar acolo a primit o veste șocantă! Milioane de femei fac această greșeală!

S-a văzut imediat că cei doi bebeluşi erau extrem de agitaţi în burtică şi păreau că se bat.

Medicii au explicat faptul că gemenii încercau să îşi facă loc în burtică, astfel încât să se simtă cât mai confortabil. Imaginile incredibile au adunat peste patru milioane de vizualizări pe Youtube.

După cinci ani în care a mestecat gumă câte șapte ore pe zi, această femeie a pățit ceva șocant!... Capricornii vor fi astăzi cu capul în nori. De vină este persoana iubită! Horoscopul zilei de miercuri, 5 august!...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x