Antena Căutare

O femeie i-a interzis propriei mame să îi fie alături în sala de nașteri. Gestul a enervat-o pe viitoarea bunică. Ce a urmat după

O femeie recunoaște că a provocat o ceartă în toată regula cu mama ei, după ce a refuzat să o lase să intre în sala de nașteri. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba.

femeie, îmbrăcată cu un tricou alb și blugi, întinsă pe canapea, este însărcinată, o doare burta Galerie
O femeie i-a interzis propriei mame să îi fie alături în sala de nașteri. Gestul a enervat-o pe viitoarea bunică. Ce a urmat după | Profimedia

În timp ce pentru unele familii este un motiv de reuniune venirea pe lume a unui nou membru, în cazul unei femei, lucrurile nu au decurs chiar așa. De regulă, în sala de nașteri, mama poate alege câte persoane să o însoțească, însă această tânără a vrut să îi fie alături doar două persoane, printre care nu s-a numărat și propria mamă. Cum a reacționat viitoarea bunică la gestul fetei sale.

Citește și: Ea este femeia care susține că nu poate zbura la low cost din cauza bustului prea mare: „Sânii mei au provocat accidente”

Care au fost argumentele femeii care nu și-a lăsat mama în sala de nașteri

Decizia controversată privind numărul de persoane din sala de nașteri are potențialul de a răci relațiile din familie. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul femeii de față. Pentru că era disperată, femeia a apelat la un forum, numit „Mumsnet”, acolo unde și-a spus povestea întregii comunități, potrivit mirror.co.uk.

Femeia a transmis că mama ei este furioasa pe ea, după ce i-a interzis să o însoțească în sala de nașteri. Ea recunoaște că a ales să îi fie alături doar partenerul ei și cea mai bună prietenă, însă afirmă că se simte prost pentru asta.

Explicația proaspetei mămici a fost aceea că nu e la prima naștere, ea mai având un copil, iar planul ei era ca, la a doua sarcină, să îi fie alături partenerul și cea mai bună prietenă:

„Este al doilea copil și planul meu a fost ca partenerul meu și cea mai bună prietenă să fie cu mine în sala de nașteri.", a explicat femeia, citată de sursa menționată mai sus./„Însă, acest lucru a provocat o ceartă cu mama mea, deși, noi două nu suntem tocmai apropiate, ne vedem foarte rar și ea nu este niciodată lângă mine.”, a mai adăugat femeia./„Ceea ce a făcut a fost să se plângă la oameni că nu poate intra în sala de nașteri, iar cel mai rău a fost că oamenii îi dădeau ei dreptate.”

Citește și: O femeie susține că fantoma câinelui ei îi convinge pisica să fure jucării dintr-un cimitir. Mărturia neobișnuită a stăpânei

Care a fost reacția oamenilor din mediul online. Femeia a căutat consolare pe o platformă dedicată mămicilor

Femeia a apelat la sfaturile oamenilor de pe internet, potrivit sursei menționate mai sus. Aceasta le-a adresat oamenilor, de pe platforma „Mumsnet”, întrebarea care o măcina cel mai tare:

„Eu sunt cea de vină? De ce mă intimidează faptul că ea s-a supărat, pentru că nu a putut intra în sala de nașteri? De ce mă stresează faptul că mă sună alte persoane să îmi zică că sunt egoistă?”.

În secțiunea de comentarii, o persoană i-a răspuns și a asigurat-o că nu este ea de vină, în timp ce o altă femeie i-a dat dreptate, spunând că mama ei a făcut ca totul să pară doar despre ea, uitând că mai important era faptul că a venit pe lume un nou membru în familie:

„Nu. Ai perfectă dreptate. Ea face ca totul să fie despre ea, iar faptul că te-a stresat în timp ce erai însărcinată a fost doar o dovadă a faptului că ai făcut alegerea corectă."

Citește și: Medicii au sfătuit-o să renunțe la sarcină, dar viitoarea mamă a refuzat. Ce a observat, la doar câteva ore după naștere

Un nor spectaculos care a creat iluzia unui OZN și-a făcut apariția pe cerul din Turcia. Care e explicația meteorologilo... Cum a apărut o tânără la sala de fitness. Când s-a apucat de exerciții, toate privirile s-au întors...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x