Antena Căutare

O femeie însărcinată a plecat la spital, dar nu i-a venit să creadă ce i-a pus sotul in bageje. Ce a găsit înăuntru

O femeie însărcinată a fost nevoită să plece de urgență la spital. Când a ajuns acolo și a văzut ce i-a pus în bagaje iubitul său, tânăra a avut parte de o surpriză de proporții.

colaj foto cu bagajul primit de holly bolton Galerie
Când a văzut ce a putut să-i pună iubitul în bagajul pentru spital, femeia a filmat și a arătat totul pe TikTok | www.tiktok.com/@hollybolton0

De cele mai multe ori, atunci când se află în ultimele săptămâni de sarcină, femeile însărcinate își pregătesc un bagaj pentru maternitate. Fiindcă a fost însă nevoită să meargă mult mai devreme decât era așteptat la spital, o femeie și-a rugat iubitul să îi facă bagajul. Surpriza a fost însă mare atunci când a văzut ce pusese omul în interior.

O femeie însărcinată a dezvăluit ce a putut să-i pună iubitul în bagajele pentru maternitate

Aceasta este incredibila întâmplare prin care a trecut o tânără pe nume Holly Bolton, pe vremea când era însărcinată și avea 33 de săptămâni de sarcină. Femeia mai avea șapte săptămâni până la data la care era așteptată nașterea, dar o situație neprevăzută a pus-o pe femeie în situația de-a fi nevoită să se interneze mult mai devreme.

Citește și: O tânără a vrut să-și desfacă bagajul după vacanță, dar a tras o sperietură uriașă. Ce se afla înăuntru

Și fiindcă nu avea bagajul pentru maternitate deja pregătit, Holly Bolton l-a rugat pe iubitul său să se ocupe de acest aspect. Nu a apucat să îi dea foarte multe indicații, ci a ales să se încreadă în abilitățile partenerului său de viață.

Totuși, atunci când a primit bagajul de spital făcut de către iubitul său, femeii nu i-a venit să creadă peste ce a dat. Surprinsă din plin, dar totodată și extrem de amuzată, tânăra a pus imediat mâna pe telefon și a filmat descoperirea făcută. Clipul video a apărut pe internet și a devenit viral, stârnind numeroase reacții în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Dați o notp la bagajul făcut de către iubitul meu pentru spital, eu având 33 de săptămâni de sarcină. Și-a dat silința”, a scris femeia în dreptul filmării, arată cei del a mirror.co.uk.

Citește și: O femeie și-a recuperat bagajul pierdut la aeroport. Când a primit valiza a făcut o descoperire neașteptată. Ce a urmat

Înăuntru, femeia a găsit o periuță de dinți cu un tub de pastă complet gol, pantaloni de trening, deși afară sunt 33 de grade Celsius, lentile de contact, dar fără soluția necesară pentru îngrijirea lor, deodorant și șervețele umede. De asemenea, în bagajul pentru maternitate, femeia a mai găsit niște pantaloni scurți ai bărbatului, dar și niște lenjerie intimă care nu îi mai vine ca mărime.

Clipul video publicat pe TikTok a adunat mai bine de 1,8 milioane de vizualizări și s-a transformat într-un generos subiect de glume.

„Soțul meu mi-a pus în bagajul de maternitate o fustă de blugi. Mai era și luna decembrie”, a fost unul dintre numeroasele mesaje primite de Holly Bolton.

Când a văzut ce bilet i-a lăsat vecinul la ușa, un bărbat a rămas mască. Ce a putut acesta să-i scrie... O mireasă și-a dat mama afară de la nuntă, chiar în timpul evenimentului. Ce gest complet neașteptat a putut să facă fem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x