Antena Căutare

O femeie s-a prefăcut că se căsătorește doar pentru a-i atrage atenția fostului ei iubit. Cum a reacționat bărbatul

O femeia care a trecut printr-o despărțire dificilă a crezut că a găsit modalitatea perfectă de a se răzbuna și de a-l face pe fostul ei iubit să o contacteze din nou. Tânăra a deci să își însceneze nunta.

mire si mireasa tinandu-se de mana si buchetul de mireasa
O femeia care a trecut printr-o despărțire dificilă a crezut că a găsit modalitatea perfectă de a se răzbuna și de a-l face pe fostul ei iubit să o contacteze din nou. Tânăra a deci să își însceneze nunta. | Shutterstock

Tânăra a postat pe contul ei de TikTok un video în care explică faptul că a decis să mintă în legătură cu starea ei civilă pentru a-l recuceri pe fostul iubit. Aparent ea știa că dacă va posta poze de la nunta ei falsă, fostul iubit avea să o caute. Prin urmare, tânăra ar fi reușit să își atingă scopul.

Ea și-a ales o rochie de mireasă, a angajat un fotograf, un hairstylist și un make-up artist și s-a prefăcut că e mireasă într-o ședință foto de excepție, care ar fi putut fi visul oricărei mirese în ziua nunții ei.

Citește și: Sharbat Gula, fetița afgană cu ochii verzi, a reușit să plece din Afganistan. Ce mai face și cum arată acum, la 49 de ani

Femeia care și-a înscenat nunta pentru a atrage atenția fostului iubit

Femeia a ajuns atât de departe cu planul ei încât a convins un bărbat să se dea drept soțul ei. Ea a fost atât de dedicată minciunii încât nu doar fostul ei iubit a crezut-o, ci și alți cunoscuți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra, care nu și-a dezvăluit identitatea, și-a cumpărat o rochie de mireasă superbă și a pozat cu un buchet superb de trandafiri albi. Ea nu doar că plătit și un bărbat să se dea drept soțul ei, dar a închiriat și o locație superbă la o herghelie de cai și a cumpărat un tort de nuntă langă care s-a fotografiat, potrivit The Sun.

Deși nunta nu a fost una reală, toată această prefăcătorie a făcut-o pe femeie să scoată o mică avere din buzunar pentru a face totul să pară cât mai real.

Citește și: Cris Galera, modelul care s-a căsătorit cu ea însăși, își cere divorțul. Care este motivul despărțirii

Din nefericire, planul ei nu a avut succes pentru că, deși a cheltuit foarte mulți bani pentru toată această nuntă falsă, nu a reușit să îi stârnească atenția fostului ei iubit.

Care a fost reacția fostului iubit

“Cel mai rău lucru este că el s-a uitat la story-ul meu, dar nu a zis nimic”, a povestit bruneta în videoclipul postat pe TikTok.

Clipul ei cu poze de la nunta falsă a devenit viral și a primit 146.000 de aprecieri

“Ar fi trebuit să faci doar o ședință foto de logodnă. Dacă apar poze cu nunta, nu mai e nimic de făcut”, a spus un urmăritor de-al femeii care a văzut pozele.

“De ce ai adus un cal într-o asemenea ședință foto?”, a întrebat un alt urmăritor.

Shay este „obsedată” de Crăciun. Are 168 de pomi de Crăciun în casă și cheltuie o avere pe decorațiunile de iarnă, an de... Fatima Gomes a devenit celebră pe Internet după ce a învățat să-și accepte afecțiunea din naștere. Cum arată fiul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x