Antena Căutare

O femeie s-a prezentat la doctor cu dureri abdominale severe. Medicii au rămas uluiți după ce au descoperit ce avea

Femeia a început să acuze crampe severe la stomac și s-a prezentat la doctor. După ce i-au făcut o radiografie, medicii au rămas îngroziți de ce au descoperit. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba.

o femeie blondă, care stă în șezut pe un pat cu lenjerie olive și se ține de burtă Galerie
O femeie s-a prezentat la doctor, pentru că suferea de crampe severe la stomac. Descoperirea medicilor este uluitoare | Profimedia

O femeie a purtat în pântece, timp de nouă ani de zile, un copil. Descoperirea a fost făcută după ce femeia din Republica Democrată Congo a ajuns de urgență la spital, acuzând o indigestie și crampe severe la stomac, potrivit mirror.co.uk. Nu mică le-a fost mirarea medicilor când au aflat că refugiata „adăpostea”, de fapt, un făt decedat de ani de zile, care exercita presiune asupra intestinului său.

Citește și: Ea este tânăra care are întregul corp acoperit de păr. Așa arată acum, după ce a decis să nu se mai epileze timp de un an de zile

Cazul bizar al femeii care a purtat în pântece timp de nouă ani un făt fără suflare

Femeia a explicat că, de la o vreme, a început să simtă o senzație de mâncărime și durere în zona intestinului, mai ales după ce mânca, potrivit sursei citate mai sus. Medicii au supus-o, imediat, la un control amănunțit, iar după ce i-au făcut o radiografie, au constat că în burta ei se afla un făt decedat, care îi bloca intestinul și exercita presiune în acea parte a organismului.

Femeia care tocmai sosise în Statele Unite și care a ajuns de urgență la spital, a refuzat să facă o intervenție chirurgicală, pentru că îi era milă de „sufletul care se afla în ea”. În plus, aceasta a mai explicat că o vrăjitoare ar fi blestemat-o să aibă o astfel de soartă, potrivit sursei citate.

Se pare că femeia știa de sarcina pierdută, dar, de teama medicilor, a decis să nu apeleze la doctori. În plus, ea le-a spus medicilor americani că nu îi este frică de moarte și vrea să își ducă soarta până la capăt. După 14 luni, ea s-a stins din viață, pentru că nu reușea să se hrănească corespunzător.

Citește și: Soacra a încercat să îi strice rochia de mireasă, așa că o femeie s-a răzbunat în cel mai neașteptat mod posibil. Ce a făcut

Nu este primul caz de acest fel

S-a constat, ulterior, că fătul împiedica funcționarea normală a intestinelor femeii, iar medicii din SUA au tras un semnal de alarmă față de problematica neîncrederii pacientului în cadrele medicale, potrivit sursei citate.

Complicația cu care s-a confruntat femeia, numită „lithopedion”, nu este singulară. Un articol redactat în anul 1996 din „Journal of the Royal Society of Medicine”, a constatat că au fost documentate nu mai puțin de 290 astfel de de cazuri, potrivit sursei citate.

Se pare că în anul 2013, un făt de 40 de ani a fost găsit în corpul unei pensionare. La acea vreme, medicii din Columbia au descoperit că femeia în vârstă de 82 de ani purta în pântece un copil, asta după ce se prezentase cu dureri abdominale.

„Acest lucru se întâmplă, pentru că fătul nu se dezvoltă în uter. Organismul generează mecanisme de apărare împotriva <<intrusului>>, ceea ce rezultă într-o sarcină ectopică care evoluează spre moarte fetală și calcificare.”, a explicat Dr. Kemer Ramirez, de la un spital din Bogota, citat de sursa menționată mai sus.

Un alt caz a avut loc în anul 2015, atunci când s-a descoperit că o femeie în vârstă de 91 de ani purta în pântece un copil de mai bine de 60 de ani și avea deloc habar.

Un pensionar și-a cumpărat doi pui de câine, dar când a mers cu ei la veterinar a descoperit ce erau animalele, de fapt... O tânără a dezvăluit că s-a căsătorit cu tatăl vitreg: „Cea mai bună decizie pe care am luat-o!”. Ce detaliu i-a uimit p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x