Antena Căutare

O femeie și-a comandat un burger și a vrut să mănânce, dar a descoperit ceva ce a uluit-o. Peste ce a dat când a privit mai atent

O femeie a decis să meargă la un fast food și și-a comandat un burger. Când a mușcat din sandviș, aceasta a făcut o descoperire neașteptat. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea, iar imaginile au devenit virale.

colaj foto cu Stephanie Baker si burgerul comandat Galerie
Când a văzut ce a descoperit în burgerul comandat, femeia a fost surprinsă | sursa foto: Profimedia

Fiindcă îi era foame, o tânără în vârstă de 25 de ani a decis să meargă la un celebru restaurant de tip fast food. Și-a comandat un burger și o porție de cartofi prăjiți și s-a apucat să mănânce. Câteva minute mai târziu, aceasta a făcut o descoperire neașteptată. Când a văzut peste ce a dat, clienta a fotografiat totul și imaginile au devenit virale.

O femeie mânca un burger la un fast food atunci când a făcut o descoperire neașteptată

Stephanie Baker și-a comandat meniul dorit, apoi și-a luat produsele și s-a așezat la o masă. Când a mușcat din burger, aceasta a făcut o descoperire complet neaștepată, ce a lăsat-o fără cuvinte. Întâmplarea a avut loc în Victoria (Australia), dar a ajuns pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii.

Citește și: Un tânăr și-a comandat niște pantofi, dar când a deschis cutia adusă de curier a tras o spaimă de zile mari. Peste ce a dat

Când a privit mai atent la buregrul comandat, tânăra a făcut o descoperire neașteptată, ce a lăsat-o fără cuvinte. Chiar în interiorul sandvișului, în felia de brânză ceddar, Stephanie Baker a descoperit o jucărie de plastic. Uimită de situație, australianca a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a filmat figurina, care îl reprezenta pe Jerry, celebrul șoricel din desenele animate. Clipul video a ajuns pe TikTok și a adunat mai bine de 1,7 milioane de vizualizări și numeroase comentarii de la oameni din întreaga lume.

Femeia a dezvăluit faptul că, inițial, a fost foarte supărată de descoperirea făcută.

Citește și: O femeie și-a cumpărat un sandviș din supermarket, dar când l-a deschis s-a speriat. Peste ce a putut să dea

„Primul lucru la care m-am gândit atunci când am găsit jucăria în burger a fost să pun mâna pe telefon, să filmez și să îi fac poze, ca să am dovada. Mi-am dat seama imediat de faptul că este vorba despre o jucărie ce se pune în meniurile pentru copii. Inițial am fost supărată și nervoasă, fiindcă era scârbos să găsesc ceva străin în mâncarea mea. Am arătat mamei și celor doi frați și toți s-a amuzat atât de tare încât au crezut că eu am pus totul la cale”, a dezvăluit Stephanie Backer, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Tânăra a explicat faptul că nu a dezvăluit incidentul celor de la restaurant și că a ales să dea mâncarea câinelui său.

Ulterior, după ce clipul video publicat pe TikTok a devenit viral, cei de la respectivul restaurant de tip fast food au contactat-o pe tânără pentru a-și prezenta scuzele și pentru a se revanșa.

Tânăra se pregătea de nuntă atunci când iubitul i-a zis ce ritual bizar are familia lui, în noaptea evenimentului. Ce a ... Tu ce vezi în această imagine? Această iluzie optică îți spune dacă ești sau nu fericit. Răspunsul e aici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x