Antena Căutare

O femeie și-a cumpărat o casoletă de înghețată, dar când a deschis-o a descoperit ceva neașteptat. Peste ce a dat

O femeie a cumparat o cutie de înghețată, dar când a vrur să deschisă casoleta nu i-a venit să creadă peste ce a putut să dea. A pozat totul și a arătat dovada.

imagine cu un frigider plin cu inghetata Galerie
Când a deschis cutia cu înghețată, femeii nu i-a venit să creadă ce vede | sursa foto: Shutterstock

Fiindcă avea poftă de niște înghețată cu fistic, femeia n-a mai stat pe gânduri, ci a mers la magazin și și-a cumpărat. Când a ajuns acasă și a vrut să savureze desertul, aceasta a făcut o descoperire cu totul și cu totul neașteptată. Nu i-a venit să creadă când a văzut ce se afla în cutie, de fapt.

Ce a descoperit o femeie în cutia cu înghețată pe care a cumpărat-o de la magazin, de fapt

Maxine Chan a rămas cu gura căscată atunci când a deschis o simplă casoletă cu înghețată de fistic. Practic, în interior, tânăra a observat că desertul semăna izbitor de mult cu Shrek, celebrul personaj de desene animate. Fără să mai stea pe gânduri, femeia a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a pozat înghețata în formă de căpcăun verde, apoi a publicat imaginile pe Facebook. De la ochi, urechi, nas și până la gura ce exprimă supărarea, totul seamănă izbitor de mult cu Shrek.

Citește și: Ce a descoperit un băiat de 9 ani într-o pungă de chipsuri. Imaginile cu descoperirea au devenit virale. Peste ce a dat

Poza a făcut senzație și a adunat într-un timp extrem de scurt numeroase reacții de la oameni din întreaga lume.

„Îmi pare cunoscut”, a scris Maxine Chan în dreptul fotografiei pe care a publicat-o pe Facebook, arată cei de la mirror.co.uk.

Așa cum era de așteptat, imaginea a stârnit amuzamentul și a devenit rapid o sursă de inspirație pentru internauții care s-au întrecut în tot felul de glume.

„Cred că spune că ieși din mlaștina lui”, „Zici că l-a pus cineva pe Shrek în cuptorul cu microunde și a dat temperatura la nivel ridicat”, „E de mentă sau de fistic?”, iată doar o parte din comentariile internauților care s-au amuzat copios de imaginea publicată de tânără.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O situație similară s-a întâmplat în Marea Britanie, când un bărbat a mers la un supermarket și și-a cumpărat o casoletă de înghețată cu vanilie. Odată ajuns acasă, acesta a deschis cutia și a vrut să se răcorească savurând desertul cumpărat.

Totuși, nu mică i-a fost surpriza atunci când a deschis casoleta și a văzut peste ce a putut să dea. În interior, chiar pe suprafața înghețatei, omul a văzut un contur ce aducea cu bustul unei femei. Amuzat din plin de ceea ce a descoperit, britanicul a pus imediat mâna pe telefon și a pozat totul.

Imaginile au fost apoi publicate pe Twitter și în scurt timp acestea au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții și glume în rândul internauților.

Ea e tânăra care susține că e judecată pentru cum arată. Care e meseria pe care o practică, deși s-ar putea întreține di... Cât costă bijuteriile din coji de cartofi. Sunt mai scumpe decât cele din metale prețioase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x