Antena Căutare

O femeie și-a găsit „clona” pe o aplicație de recunoaștere facială. S-a întâlnit cu sosia ei și a făcut o descoperire neașteptată

O femeie s-a hotărât într-o zi să încerce o aplicație de recunoaștere facială, însă nu mică i-a fost surpriza atunci când și-a descoperit „clona”. Ceea ce a urmat a fost de-a dreptul neașteptat.

imagini cu amber si jennifer, tinerele care seamana ca si cand ar fi gemene
Imaginile cu tânăra și „clona” ei au devenit imediat virale | youtube twin strangers

Se spune că fiecare om este unic în felul său, atât din punct de vedere psihic, cât și din punct de vedere fizic. Totuși, o tânără a avut parte de surpriza vieții ei atunci când a descoperit că există o altă persoană care îi seamănă într-atât de mult încât poate trece drept „clona” ei!

O femeie a folosit o aplicație de recunoaștere facială și și-a găsit „clona”. Cum arată cele două

Aceasta este inedita situație prin care a trecut o femeie pe nume Ambra din North Carolina, Statele Unite ale Americii. Într-o zi, tânăra a decis să folosească o aplicație de recunoaștere facială, ce îi ajută pe utilizatori să găsească, peste tot în lume, persoane care le seamănă extrem de mult.

Citește și: Connect-R are o sosie! E incredibil cât de bine seamănă un fost pugilist de succes cu artistul nostru | FOTO

Pentru Ambra însă toată această experiență s-a transformat în ceva cu totul și cu totul neașteptat, căci tânăra a găsit nu doar că a găsit pe cineva care să îi semene, ci chiar mai mult decât atât. Uimită de asemănarea izbitoare, de parcă îi era „clonă”, tânăra a contactat-o pe sosia ei. Așa a cunoscut-o pe Jennifer din Texas (Statele Unite ale Americii). Se pare că nu este ceva obișnuit să se găsească o asemenea pereche, cu chipuri identice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, cele două tinere au devenit protagonistele unui episod dintr-un serial dedicat situațiilor în care oamenii își găsesc sosiile. Cu ocazia filmărilor, Ambra a prezentat-o pe Jennifer mamei sale și nu mică a fost surpriza femeii, atunci când a văzut-o pe „geamăna” fiicei sale.

Citește și: Cine este „sosia perfectă” a lui Adi Minune. „La fel fața și înălțimea”. Imaginile cu bărbatul care seamănă leit cu manelistul

„Eram emoționată, nerăbdătoare, îmi tremurau mâinile și mă tot gândeam la faptul că o voi cunoaște”, a spus Ambra că a simțit, cu puțin timp înainte s-o întâlnească în carne și oase pe „clona” ei, Jessica.

„Când în sfârșit am întâlnit-o mi-am dat seama că efectiv mai există o persoană ca mine și că chiar are fața mea”, a mai completat ea, potrivit celor de la mirror.co.uk.

„Ești fiica mea, Doamne! Semeni atât de mult cu fiica mea! Aveți același zâmbet, cum e posibil? Nu ești adoptată? Vreau să îți văd arborele genealogic”, a fost reacția mamei, atunci când a văzut-o pe tânăra care îi seamănă leit fiicei sale.

După anumite căutări s-a descoperit faptul că cele două nu sunt deloc înrudite și că asemănarea fizică izbitoare este o pură coincidență.

Câinele care a stârnit mila internauților. Are capul inflamat și e vizibil în suferință. Ce s-a întâmplat după ce a fost... O româncă și-a deschis o afacere cu prăjituri și cozonaci în Zanzibar. De unde a pornit ideea cu care Corina a dat lovit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x