Antena Căutare

O femeie și-a scăpat telefonul mobil în toaletă și a uitat de el. După 10 ani, ceva neașteptat s-a întâmplat

O femeie a scăpat telefonul mobil în vasul de toaletă și a uitat de incident. Zece ani mai târziu, un sunet ciudat l-a determinat pe soțul ei să facă reparații în baie, dar a făcut  o descoperire neașteptată.

telefon in vaasul de toaleta Galerie
Zece ani mai târziu, femeia a avut parte de o surpriză uriașă | sursa foto: Shutterstock

Fiindcă avea obiceiul să ia telefonul cu ea atunci când merge la baie, o femeie și-a scăpat dispozitivul în vasul de toaletă și nu l-a mai putut recupera, după ce a tras apa. Zece ani au trecut de la incident și, într-o zi, fiindcă auzea sunete ciudate, bărbatul doamnei cu pricina a decis să repare vasul de toaletă. Nu mică a fost surpriza atunci când a văzut peste ce a putut să dea, de fapt.

O femeie care și-a scăpat telefonul în vasul de toaletă a făcut o descoperire neașteptată după 10 ani

Aceasta este incredibila poveste pe care a trăit-o soțul unei femei pe nume Becki Beckman din Australia. Era toamna anului 2012 atunci când soția și-a pierdut telefonul, scăpându-l în vasul de toaletă. A înțeles că nu mai avea vreo șansă să recupereze dispozitivul, așa că s-a dus la magazine și și-a cumpărat altul, iar incidentul a fost dat uitări.

Citește și: O mamă a crezut că vede o jucărie pe jos în baie, dar când s-a uitat mai atent a trăit o spaimă uriașă. Peste ce a dat

De curând, ceva cu totul și cu totul neașteptat s-a întâmplat. Era o zi cât se poate de obișnuită atunci când soțul lui Becky Beckman a mers la baie și, fiindcă a auzit sunete bizarre venind dinspre vasul de toaletă, omul nu a mai stat pe gânduri, ci și-a luat trusa de unelte și s-a apucat de treabă, dornic să vadă ce anume trebuie reparat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La ceva timp după ce s-a închis în baie ca să repare vasul de toaletă, soțul a fugit la femeie și, extrem de surprins, i-a spus că n-o să-i vină să creadă peste ce a putut să dea. În vasul de toaletă, omul a descoperit telefonul pierdut de soția sa în urmă cu zece ani.

Citește și: O femeie a vrut să facă baie, dar a observat ceva straniu ieșind din para de duș! Peste ce a putut să dea

Uluitor e faptul că, deși era spart, dispozitivul arăta într-o stare destul de bună judecând după faptul că a stat un deceniu într-un wc, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Amuzați și totodată surprinși de cele descoperite, cei doi soți au pozat totul și au publicat imaginile pe internet, povestindu-și întâmplarea. Oameni din întreaga lume au lăsat la postare de pe Facebook a celor doi numeroase comentarii, reacții și tot felul glume pe seama incidentului neobișnuit.

O mamă a crezut că vede o jucărie pe jos în baie, dar când s-a uitat mai atent a trăit o spaimă uriașă. Peste ce a dat... Demi Bradford a vrut să-și cumpere o rochie spectaculoasă, însă a avut parte de o surpriză neplăcută când a deschis cole...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x