Antena Căutare

O femeie vorbea cu soțul atunci când el a văzut un semn bizar pe față. A dus-o la spital și medicii i-au dat un diagnostic crunt

O femeie dormea în pat alături de soțul ei atunci când bărbatul a observat un mic semn bizar la fața ei. A dus-o imediat la spital, dar medicul i-a făcut analize și i-a dat un diagnostic crunt.

Când a ajuns la spital și a făcut analize, medicii i-au dat un diagnostic crunt, ce i-a schimbat viața

SWNS/thesun.co.uk/shutterstock

O noapte ce trebuia sa marcheze un eveniment fericit s-a transformat într-o amintire neplăcută atunci când un bărbat și-a trezit soția peste noapte și a observat un semn ciudat la chipul ei. S-a speriat, așa că a dus-o imediat la medic. Nu a durat mult și femeia a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

Soțul a observat un semn ciudat pe fața soției sale și, când a dus-o la spital, medicii i-au dat un diagnostic crunt

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Catherine Fahey în vârstă de 34 de ani din Lincoln (Marea Britanie). Femeia s-a culcat în seara în care aniversa 13 ani de căsătorie. Un eveniment fericit s-a transformat, însă, într-o amintire neplăcută pentru întreaga familie.

Citește și: O femeie tușea și respira greu și medicul i-a zis că e doar o infecție la plămâni. Analizele au scos la iveală un diagnostic crunt

La un moment dat, în timpul nopții, soțul doamnei, pe nume Kyle, a aprins lumina în dormitor și a încercat să-i spună soției că ar trebui să-i ducă în paturile lor pe cei doi copii ai lor, după ce toți 4 au adormit uitându-se la filme. Totuși, în timp ce femeia încerca să-i răspundă, omul a observat un semn bizar pe fața soției sale. Practic, jumătate din față părea că atârnă, detaliu ce l-a speriat și l-a făcut să o ducă imediat la spital.

După o serie de analize și investigații, medicii i-au pus britanicei un diagnostic crunt: femeia tocmai avea un accident vascular cerebral. A fost dusă imediat pe o secție specială din spital, pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Citește și: O tânără a crezut că are doar o urticarie la picior, dar când a mers la medic a primit un diagnostic crunt. Ce avea, de fapt

„Din fericire, fiindcă el a acționat atât de rapid, doctorii au putut să mă trateze rapid. Mi-a salvat viața. Am putut primi medicamente în mai puțin de o oră. Nu am fost deloc speriată, și doar confuză. L-am văzut pe Kyle supărat și o asistentă explicându-i ce urmează să se întâmple”, a povestit femeia, potrivit celor de la thesun.co.uk.

După ce a stat câteva zile în spital, Catherine a început să se simtă mai bine. S-a recuperat, însă tot mai are nevoie să vină la câteva controale din când în când. În plus, viața i s-a schimbat radical după acest accident vascular cerebral. Înainte era o împătimită a fitnessului, dar acum va fi nevoită să își limiteze efortul fizic. Acum, femeia a ales să-și facă publică povestea pentru a face cât mai cunoscută această afecțiune și pentru a trage un semnal de alarmă, ajutându-i astfel și pe alții să învețe cum să acționeze în situații când cineva face un accident vascular cerebral.

Iluzie optică ce ascunde un test de inteligență rapid. Găsești pasărea din imagine în 7 secunde? Iată răspunsul... Iluzie optică virală! Poți să găsești câinele care s-a pierdut? Doar cei cu privire ageră reușesc...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x