Antena Căutare

O fetiță de 3 ani avea vânătăi pe corp și mama a crezut că s-a lovit la joacă și nu e ceva grav. Medicul a pus un diagnostic crunt

Când a văzut că fetița ei are vânătăi pe corp, mama s-a gândit că cea mică s-a lovit la joacă. Totuși, când a ajuns la spital, medicul i-a pus un diagnostic crunt. Viața fetiței n-a mai fost la fel.

colaj cu Amelia McKie langa niste reni (stanga) si ea la spital (dreapta) Galerie
Când a realizat de ce fetița avea vânătăi pe corp, mamei nu i-a venit să creadă | itv.com/thesun.co.uk/BPM/NCJ Media

Atunci când a văzut că pe corpul copilei sale au apărut vânătăi, mama s-a gândit că în timp ce se juca aceasta s-a lovit din greșeală. Când numărul acesta a crescut considerabil, femeia s-a îngrijorat și a mers la spital. Medicul a pus un diagnostic neașteptat.

O fetiță avea vânătăi pe corp și mama a crezut că nu e grav, dar când a mers la spital medicul i-a pus un diagnostic crunt

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o fetiță pe nume Amelia McKie, în vârstă de 3 ani. Copilul era perfect sănătos, însă la un moment dat, pe corp au început să îi apară câteva vânătăi. Mama sa le-a văzut și s-a gândit că, cel mai probabil, acestea au apărut după câteva lovituri de la școală.

Citește și: Un băiat avea mâncărime de piele și mama lui a crezut că e doar o alergie. Medicii i-au pus un diagnostic grav

A zis că nu e nimic grav, însă pe măsură ce timpul a trecut au apărut și alte vânătăi.Au apărut ulterior și durerile de picioare, febra și stările de rău general.

„A început să facă febră și termometrul arăta chiar și 39.5 grade, fetița se trezea noaptea țipând. Am început să ne întrebăm ce se întâmplă”, a mărturisit Sam Hunter în vârstă de 24 de ani, mama copilei din Hartlepool (Marea Britanie), potrivit celor de la thesun.co.uk.

Abia atunci mama a început să se îngrijoreze și a decis să meargă la spital cu fetița, ca să se asigure că nu e nimic grav. S-a gândit că poate e vorba despre o răceală sau o gripă. Totuși, ceea ce a urmat a fost completat neașteptat și viața copilului n-a mai fost deloc al fel.

Citește și: O femeie tușea și respira greu și medicul i-a zis că e doar o infecție la plămâni. Analizele au scos la iveală un diagnostic crunt

După numeroase analize și investigații, medicul a venit cu un diagnostic crunt: copila de doar trei ani avea leucemie acută limfoblastică. Doctorul a decis începerea imediată a tratamentului specific (chimioterapie), ce va dura aproximativ doi ani și jumătate.

Părinții sunt încrezători și au decis să își facă publică povestea pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a ajuta și alți oameni, din întreaga lume, să fie atenți la semnele ce pot anunța această boală.

Specialiștii spun că principalele simptome pentru leucemie sunt stările de oboseală, amețeală sau rău general, respirație grea, tenul palid, infecții care apar frecvent, sângerări sau vânătăi, dureri de oase, febră, anemia, inflamarea ganglionilor sau peirderea poftei de mâncare.

Prințul Harry susține că a primit un mesaj de la prințesa Diana prin intermediul unei femei cu „puteri paranormale”. Ce ... Trăiește pe mâncare de pisici, dar spune despre ea că e „cea mai zgârcită milionară”. Ce avere a strâns cu obiceiurile e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x