Antena Căutare

O fetiță de opt luni suferă de cea mai neobișnuită boală! Aceasta are o aluniță care se întinde pe toată fața - FOTO

Luna Fenner are opt luni și s-a născut cu o afecțiune a pielii cunoscută sub numele de gigant nevus congenital. În cazul ei, alunița îi acoperă o mare parte din față. Se crede că această afecțiune este cauzată de un defect genetic și poate atinge 40 de centimetri.

O fetiță de opt luni suferă de cea mai neobișnuită boală! Aceasta are o aluniță care se întinde pe toată fața - FOTO
Luna Fenner

Mama fetei, Carol Fenner, și-a creat un cont pe Facebook și Instagram, dar și un site web pentru a vorbi de stare copilului ei, dar și pentru a strânge și a accepta donații pentru tratamentul Lunei.

Fără o soluție fezabilă pentru starea rară din Statele Unite, femeia a călătorit din Florida în Krasnodar, Rusia, după ce chirurgul rus Pavel Popov a contactat-o ​​pentru a-i informa posibilitatea unui tratament de pionierat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După prima dintre cele multe intervenții chirurgicale avute în vedere pentru a elimina complet semnul din naștere, Carol Fenner a distribuit pe Instagram mai multe imagini după operație. „Cu mare emoție vă prezint primele rezultate ale intervențiilor chirurgicale ale Lunei”, scrie mama copilului. „Vom avea rezultatele finale în câteva luni după recuperarea completă a pielii sale. Mai are bandaje pe cap, deoarece medicul a făcut niște grefe. Avem multe intervenții chirurgicale de făcut, dar suntem foarte fericiți de rezultate și, mai ales, pentru că Luna nu simte durere și este fericită", concluzionează el.

Potrivit site-ului web dedicat copilului, tratamentul constă în cel puțin opt proceduri timp de aproape doi ani, fiecare fiind estimată la un cost aproximativ de 22.000 de euro.

Magia Crăciunului îl readuce pe alien-ul E.T. în familia lui Elliot. Cum arată Henry Thomas după 37 de ani... Cinci picturi mai „puțin ortodoxe” cu Sfântul Andrei. Cum l-au văzut artiștii pe Ocrotitorul României de-a lungul timpul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x