Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

O fetiţă din SUA le face concurenţă actorilor de la Hollywood. Madison a refăcut scene celebre din Singur acasă sau Titanic și a cucerit Instagramul

Marile talente se văd din copilărie! La doar patru ani, o fetiţă din Statele Unite le face concurenţă marilor actori de la Hollywood. Pasionată de actorie, aceasta a refăcut scene de film emblematice. Titanic, Pretty Woman sau Lion King sunt doar câteva dintre peliculele readuse în atenţia internauţilor de mica actriţă.

Madisson în rolul Juliei Roberts din "Pretty Woman"

abcnews.go.com

Regizori şi cameramani i-au fost chiar părinţii, iar coleg de platou, fratele mai mic. Îmbrăcată într-o rochie albă, la care a accesorizat o pălărie neagră, cochetă, Madison este copia fidelă a Juliei Roberts din Pretty Woman.

Potrivit Observator, la doar patru ani, fetiţa are un talent uimitor la actorie. Poate interpreta fără dificultate cele mai cunoscute personaje de film. Originară din Connecticut, Madison şi-a descoperit talentul în timpul carantinei din Statele Unite. Fetiţa era împreună cu familia în autoizolare când a început să repete replici din filme. Auzind-o, părinţii au decis să o filmeze. Primul ei film, Regele Leu, s-a dovedit a fi un real succes.

Imaginile postate pe Instagram, cu scenele de film, sunt virale

Imaginile au fost postate pe Instagram de părinţii fetiţei care au fost impresionaţi numărul mare de reacţii pozitive. Aşa că au încurajat-o şi, după 7 luni, fetiţa are în palmares nu mai puţin de 30 de scene filmate şi postate pe reţelele de socializare. Dintre ele nu putea lipsi Titanic sau Singur Acasă.

Dacă lui Madison îi revin rolulurile principale, cele secundare îi sunt oferite fratelui ei mai mic, Barron. Cameramani, producători şi regizori sunt părinţii celor doi. La nevoie, în proiect sunt implicaţi şi prietenii lui Madison.

Dacă unele filmări dureză doar 5 minute, altele pot dura şi câte 6 zile. Publicul este însă teribil de încântat, iar unele scene au devenit deja virale.

Recomandari