Antena Căutare

O fetiță de patru ani este protagonista celui mai vizionat videoclip pe YouTube din 2015

Noua senzație a anului 2015 pe YouTube este o mică dansatoare în vârstă de patru ani al cărui nume este Heaven King, cunoscută, de asemenea, și sub numele de "mini-Beyoncé", notează agenția France Presse.

Noua senzație a anului 2015 pe YouTube este o mică dansatoare în vârstă de patru ani al cărui nume este Heaven King, cunoscută, de asemenea, și sub numele de "mini-Beyoncé", notează agenția France Presse, citată de Agerpres.

Ea este vedeta celui mai vizionat videoclip de pe YouTube al anului 2015, cu 116 de milioane de vizualizări, a anunțat, miercuri, serviciul video online american.

Heaven poate fi văzută împreună cu grupul ei coregrafic, în plin New York, cu piesa "Watch Me" a rapperului american Silento. Cele cinci fetițe, toate îmbrăcate în portocaliu și alb, dansează în fața unei picturi murale pe străzile din Harlem.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prin intermediul acestui videoclip de trei minute, copilul de patru ani a devenit o mică celebritate în SUA și are 171.000 fani pe contul său Instagram.

Au găsit o scrisoare pentru Moș Crăciun, după 75 de ani! Toți au fost emoționați când au văzut ce își dorea un copil, ac... Vrei să-ți faci o cheie de rezervă sau pur și simplu să deschizi cutia cu secrete a cuiva? Nimic mai simplu! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x