Antena Căutare

O fetiță nou-născută, găsită vie după ce a fost îngropată la 90 de centimetri sub pământ! Omul care a salvat-o, hotărât să o adopte: ”Ne dorim să devină fiica noastră!”

Un caz incredibil a avut loc într-un sat din India, unde o fetiță care a fost îngropată la 90 de centimetri sub pământ a fost descoperită vie. Un sătean care trecea prin zonă a chemat autoritățile, iar micuța a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

Un caz incredibil a avut loc într-un sat din India, unde o fetiță care a fost îngropată la 90 de centimetri sub pământ a fost descoperită vie. Un sătean care trecea prin zonă a chemat autoritățile, iar micuța a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Fetița, care abia venise pe lume, fusese pusă într-un vas, care a fost îngropat la aproximativ 90 de centimetri sub pământ. Când a fost scoasă, ea era vie, motiv pentru care a fost transportată de urgență la spital. Medicii sunt optimiști în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire.

„Încercăm să-i găsim pe părinții bebelușului pentru că bănuim că ceea ce s-a întâmplat cu copilul a fost cu acordul lor”, a spus un reprezentant al poliției locale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Caz șocant: Au greșit moarta! Femeie declarată decedată, găsită vie de fiicele ajunse la morgă: "Ne-au anunțat prin telefon că mama a murit"

”Trebuie să fi ajuns cumva oxigen la ea, ca să supraviețuiască. Starea ei este bună, însă are o infecție la plămâni care s-a extins, însă suntem optimiști. Facem tot posibilul să o salvăm.”, a povestit unul dintre medicii care se ocupă de îngrijirea ei, potrivit Daily Mail.

Micuța a fost descoperită de un bărbat care tocmai se pregătea să-și înmormânteze fiica, el săpând un mormnt pentru ea. Motivele pentru care micuța ar fi fost îngropată este faptul că mulți dintre părinți consideră bebelușii de sex feminin o povoară, acolo discriminarea de gen fiind una dintre cele mai grave din lume.

Citește și: Marcela, tânăra dată dispărută, a fost găsită. E vie, dar pare că se ascunde de frică!

De asemenea, bărbatul care a găsit-o speră ca micuța să supraviețuiască și să o adopte, mai ales că tocmai și-a înmormântat fiica.

Mireasa s-a ascuns sub masă, de frică, la propria nuntă: „Nu e posibil să te porți așa, zici că erau animale! Bieții mir... O porţiune din promenada Senei va purta numele Maria a României...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x