O fetiță plânge cu "lacrimi de piatră", susține familia ei. Ce spun medicii despre fenomenul bizar

O fetiță în vârstă de 15 ani din India este în centrul atenției în urma unui "fenomen medical bizar" care i se întâmplă, așa cum a scris presa străină.

O fetiță plânge cu "lacrimi de piatră", susține familia ei. Ce spun medicii despre fenomenul bizar

Shutterstock

Jurnaliștii străini de la Daily Star au relatat povestea fetiței din India în acest articol.

O fetiță plânge cu "lacrimi de piatră", susține familia ei. Ce spun medicii despre fenomenul bizar

Copila de 15 ani provine din Kannauj, Uttar Pradesh, nordul Indiei. Familia ei susține că de mai bine de două lui încoace, adolescentei îi curg "lacrimi de piatră" din ochiul stâng. În jur de 10-15 lacrimi în stare solidă, de dimensiuni mici, ar fi fost adunate până acum, după spusele rudelor ei, conform Daily Star.

Cadrele medicale care au auzit cazul ei sunt uluite, iar unii dintre medici susțin că "această suferință a fetiței nu este posibilă din punct de vedere medical".

Citește și: Leo Andrews, bebelușul care nu poate plânge. Cum îl afectează boala rară de care suferă micuțul

Într-un filmuleț în care apare fetița, s-ar fi putut observa una dintre lacrimile "de piatră" care ies din ochiul ei stâng. O persoană pare să o maseze până când ceea ce pare a fi o piatră iese din ochi și cade. Ulterior, o altă lacrimă cade din pleoapa ei - de data aceasta venind din partea dreaptă, sus.

Familia fetei ar fi declarat, conform sursei menționate mai sus, că a mers cu ea la consult, însă doctorii le-au spus, aparent bulversați, că așa ceva nu este posibil din punct de vedere medical. Totodată, în satul de unde vine fetița s-ar fi creat o întreagă discuție despre ea, pentru că unii localnici cred că ar fi ceva în neregulă cu ea, în sensul că ar fi vorba despre unele vrăji care i s-ar fi făcut sau magie.

În 2014, Mail Online a relatat că și Saadiya Saleh din Yemen, o fată care avea 12 ani pe atunci, ar fi suferit de o afecțiune similară. Medicii spuneau atunci că nu au cum să ofere explicații pentru așa ceva, mai ales că Saadiya Saleh nu era cunoscută cu vreo boală. Presa locală a preluat și cazul adolescentei de 15 ani și a vorbit despre acest fenomen bizar, asemănător cu cel al copilei din Yemen.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Zodii norocoase în ziua de 21 octombrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Astrele vin cu multe vești bune pentru cele trei zodii norocoase în ziua de 21 octombrie 2021....
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri