Antena Căutare

O fiică a descoperit că tatăl ei are o aventură cu mătușa de mai bine de 20 de ani: ”Mama va fi distrusă! A trăit o viață în minciună!”

O tânără a trăit șocul ei de curând, când a făcut o descoperire ce i-a schimbat viața complet. Femeia, care a vrut să-și păstreze secretă identitatea, a povestit pe un portal web, că tatăl ei are o aventură chiar cu mătușa ei de peste 20 de ani. 

Hepta.ro

O tânără a trăit șocul ei de curând, când a făcut o descoperire ce i-a schimbat viața complet. Femeia, care a vrut să-și păstreze secretă identitatea, a povestit pe un portal web, că tatăl ei are o aventură chiar cu mătușa ei de peste 20 de ani.

Dezamăgită de tatăl ei, dar speriată de felul în care va reacționa mama ei când va afla că o viață întreagă a trăit într-o minciună, aceasta a cerut ajutorul utilizatorilor de pe Reddit.

”Nu știu cum să vă explic, dar tatăl meu are o aventură cu mătușa mea, adică cu soția fratelui mamei mele. Și nu de ieri, de azi, ci de 20 de ani.”, și-a început tânăra postarea.

Astfel, ea a mărturisit că a făcut descoperirea uluitoare de curând, împreună cu verișoara ei, când au descoperit niște mesaje pe Facebook.

Citește și: Sex contra infidelitate. Cum sa iti revii dupa tradare!

Impulsivă, verișoara ei a sunat-o pe mama s-o confrunte, iar primul lucru pe care l-a făcut atunci când a fost întrebată despre a aventură a fost să spună că e o glumă și să șteargă mesajele respective.

”Am decis să-i dăm mătușei o săptămână ca să recunoască, iar apoi îi vom povesti totul mamei”, a mai povestit tânăra.

Evident, ulterior au apărut numeroase reacții din partea internauților, care o sfătuiesc să mărturisească totul.

”Mama ta trebuie să știe totul. O va durea, dar trebuie să știe adevărul.”, i-a recomandat cineva.

Citește și: Inconștiență totală! Amor la volanul mașinii, în timpul mersului! S-au iubit cu nerușinare și au pus în pericol vieți! Video

De asemenea, un alt internaut a spus că cel mai probabil ”femeia știe, datorită instinctului feminin”, însă refuză să-l confrunte.

O româncă a clădit o afacere cu un concept inedit în Portugalia! Nu are niciun angajat, doar voluntari. „Eu, în schimbu... O familie care ”aştepta sfârşitul timpului”, descoperită într-o fermă izolată în nordul Olandei...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x