Antena Căutare

O laudă macabră pe rețelele sociale, dovadă la proces: ce au pățit niște vânători

Un grup de vânători tineri s-au lăudat pe Facebook cu captura lor ilegală. Din câteva poze, circumstanțele sesiunii de vânătoare au fost recreate, iar repercusiunile nu au întârziat să apară.

Un grup de vânători tineri s-au lăudat pe Facebook cu captura lor ilegală. Din câteva poze, circumstanțele sesiunii de vânătoare au fost recreate, iar repercusiunile nu au întârziat să apară.

Trei vânători în vârstă de 19 și 20 de ani s-au gândit că este în regulă să omoare un lup de munte în afara sezonului de vânătoare în Parcul Național Yellowstone din Statele Unite. Numele celor trei sunt Trey Juhnke (20), Corbin Simmons (19) și Austin Peterson (20). După ce au omorât leul de munte, au făcut o serie de poze macabre pentru a imortaliza evenimentul.

Totul s-a desfășurat în 2018, iar setul de circumstanțe ar fi fost dat uitării, într-o lume fără Facebook, Instagram sau Snapchat. Din păcate pentru cei trei, la câteva minute după ce au împușcat animalul de pradă, au împănzit conturile de pe rețelele sociale cu imagini precum cele de mai sus. Nu se așteptau ca această manifestare de laudă să-i coste scump.

Alți vânători care au văzut pozele online au sesizat administratorii Parcului Național Yellowstone. Din acel moment, nu a durat mult până când cei trei au primit o restricție de trei ani de a vâna în orice colț al mapamondului. În plus, fiecare a fost amendat cu suma de 1.666 de dolari, conform documentelor obținute de presa locală. Cei trei au fost găsiți vinovați de încălcarea legislației Lacey Act din 1894, care interzice luarea, cumpărarea și vânzarea de animale sălbatice din zone protejate.

Un agent special responsabil de Yellowstone a confirmat că postările pe Facebook ale celor trei au fost esențiale pentru stabilirea gradului de vinovăție al celor trei dincolo de orice echivoc. După câteva sesiuni de interogare, cei trei au recunoscut că au omorât leul de munte pe 12 decembrie 2018, după care, l-au cărat împreună pe o distanță destul de mare până la mașină. Fiecare dintre cei trei a tras în animalul nevinovat pentru un total de opt împușcături.

Copiii lui Michael Jackson poartă rămăşiţele fostului star pop în bijuterii speciale... A rămas fără un picior, după o luptă cu o boală cumplită. Acum, este model și arată tuturor că orice trup este perfect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x