Antena Căutare

O mamă a crezut că vede o jucărie pe jos în baie, dar când s-a uitat mai atent a trăit o spaimă uriașă. Peste ce a dat

O femeie se afla acasă cu cei patru copii atunci când a mers la baie și a crezut că vede o jucărie pe podea. Totuși, când a privit mai atent și a văzut despre ce este vorba, o spaimă uriașă a cuprins-o.

persoana mergand la baie
Femeia a povestit totul și întâmplarea a devenit virală | sursa foto: Shutterstock

Atunci când ești părinte de copii mici, în mod inevitabil covorul sau alte suprafețe din casă sunt pline de tot felul de jucării și obiecte ce aparțin celor mici. O femeie a mers la baie și a crezut că vede o jucărie pe podea, dar când a privit mai atent și a descoperit despre ce era vorba s-a speriat din plin.

O femeie a mers la baie și a crezut că vede o jucărie pe jos, dar când a privit atent a descoperit ceva ce a speriat-o

Aceasta este incredibila întâmplare prin care a trecut o femeie pe nume Kayleigh Ball în vârstă de 33 de ani din Norris Green, Liverpool (Marea Britanie). Totul s-a petrecut pe 7 martie 2022 și, la scurt timp după ce femeia a dezvăluit detaliile, povestea a devenit virală și a stârnit numeroase reacții în mediul online.

Citește și: O femeie și-a dat afară din casă sora însărcinată. Când a zis care e motivul, mulți i-au dat dreptate: „Nu pot ierta așa ceva”

Era o seară ca oricare alta atunci când mama a dorit să meargă la baie și a crezut că vede pe jos o jucărie. S-a gândit că, cel mai probabil, unul dintre cei patru copii ai săi au lăsat-o acolo. Totuși, când a privit mai atent, aceasta a făcut o descoperire șocantă și a trăit o spaimă uriașă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Era ora de culcare și i-am dus pe cei mici în pat. Unul dintre ei a început să țipe din baie că e un șarpe acolo. Am mers imediat acolo ca să văd despre ce e vorba și inițial am crezut că e doar o jucărie a celor mici. Am și mișcat șarpele cu piciorul și acesta nu a reacționat în niciun fel. Când copilul a aprins lumina în baie, reptila a început să se miște și m-am speriat. Era subțire, dar uriaș! Găsești muște și alte insecte de tot felul, dar în mod clar nu șerpi”, a dezvăluit Kayleigh Ball, potrivit celor de la liverpoolecho.co.uk.

Citește și: Doi soți au simțit că ceva paranormal se întâmplă noaptea în casă, așa că au montat camere de filmat. Ce au descoperit

Fără să mai stea pe gânduri, mama a închis imediat ușa băii, a pus un prosop ca să acopere spațiile pe unde s-ar fi putut strecura șarpele și i-a culcat pe cei mici. Ulterior, reptila a fost îndepărtată din locuință și nu au fost raportate incidente.

Charlotte Jones e femeia dependentă de maioneză. Cât de mult a slăbit după ce a renunțat la acest aliment... O femeie și-a scăpat telefonul mobil în toaletă și a uitat de el. După 10 ani, ceva neașteptat s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x