Antena Căutare

O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat

O mamă a pregătit mâncarea pentru școală și a pus-o în ghiozdanul băiatului său. Când a deschis pachetul și a vrut să mănânce, copilul a dat peste ceva complet neașteptat.

copil cu pachet de scoala Galerie
O femeie a dezvăluit tuturor ce a putut să pună în pachetul pentru școală al fiului său | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o mamă din Marea Britanie. Fiindcă era eobosită sau cu gândul la alte lucruri, femeia a trecut printr-o situație complet neașteptată.

A pregătit o salată cu paste pentru fiul său, ca să aibă drept pachet la școală. Când a vrut să mănânce însă, copilul a avut parte de o surpriză de proporții.

Ce a descoperit un copil în pachetul pregătit de mama sa pentru școală, de fapt

Cei care au copii știu că nu e deloc simplu să te trezești dimineața, să pregătești micul dejun și să faci câte un sandviș sau un pachet pentru școală sau serviciu. De la un timp, mai ales atunci când totul devine o rutină, avem tendința să pregătim totul ca și când am face totul pe pilot automat.

Citește și: Jodie Palmer i-a uluit pe părinții din curtea școlii. Ținuta tinerei a stârnit un val de nemulțumiri

O femeie însă a trecut printr-o situație complet neașteptată din cauza unei clipe de neatenție. Realizând apoi ce a putut să facă, mama a povestit totul pe un site dedicat mamelor care fac schimb de experiență și postarea a devenit virală, stârnind numeroase comentarii și reacții.

Aceasta a povestit cum a ales să nu facă un sandviș, ci să pregătească o salată cu paste pentru pachetul de la școală al fiului său. Fără să își dea seama însă, femeia a pus în ghiozdan cu totul și cu totul altceva. Când s-a întors de la școală, copilul a venit la ea și a întrebat-o de ce i-a dat un piure de cartofi ciudat la gust în locul salatei cu paste.

copil cu pachet la scoala

Copilul a fost surprins când a văzut ce avea în pachetul pentru școală

Abia atunci mama a realizat ce greșeală făcuse și a dezvăluit faptul că a confundat casoleta copilului cu cea în care avea grăsime păstrată pentru hrănirea păsărilor.

Citește și: O femeie și-a cumpărat un sandviș din supermarket, dar când l-a deschis s-a speriat. Peste ce a putut să dea

„Mi-am anunțat copilul că va avea salată cu paste la prânz. Seara m-a întrebat de ce i-am dat un piure cu gust ciudat în schimb. Se pare că salata cu paste era în continuare în frigider, iar cel mic a mâncat, de fapt, grăsime păstrată de mine pentru hrănirea păsărilor. Și-a trimis cineva copilul la școală cu ceva și mai urât de atât sau sunt eu oficial cel mai rău părinte de pe acest site?”, a scris femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Așa cum era de așteptat, întâmplarea femeii a stârnit imediat reacții printre ceilalți părinți care au citit. Unii au râs cu lacrimi, alții s-au întrebat cum a putut băiatul să consume o cantitate atât de mare de grăsime, fără să își dea seama că e ceva în neregulă. Au fost și părinți care au recunoscut că au trecut prin ceva similar atunci când au trimis copilul la școală cu un top de margarină sau au folosit, din greșeală, pâine cu mucegai la sandvișuri.

Marina Balmasheva s-a căsătorit cu fiul vitreg, mai tânăr cu 15 ani, și i-a dăruit un copil. Care este povestea cuplului... O femeie a pus iarbă peste grătarul de la aragaz și peste tăvile din cuptor, apoi a așteptat. Ce a descoperit a doua zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x