Antena Căutare

O mamă a montat camere de supraveghere în dormitorul bebelușului, dar când a privit imaginile a descoperit un lucru bizar

O mamă a decis să monteze camere de supraveghere în dormitorul bebelușului său, dar când a privit imaginile a făcut o descoperire complet neașteptată.

imaginile surprinse in camera unui bebelus, pe timpul noptii Galerie
O femeie a trăit o surpriză de proporții atunci când a descoperit ce se întâmplă în camera bebelușului său | captura tiktok @erikadaniellexo

Ca orice mamă dornică să aibă grijă de copilul său, Erika Danielle a luat decizia de-a monta în dormitorul bebelușului său camere de supraveghere, ca să poată urmări mai ușor mișcările din timpul nopții ale celui mic.

Doar că, atunci când a privit filmările, femeia a avut parte de o surpriză de proporții, căci un detaliu bizar i-a atras imediat atenția.

O mamă a montat camere de supraveghere în dormitorul bebelușului și a făcut o descoperire neașteptată

Erika Danielle a considerat că nu ar strica să filmeze ceea ce face copilul său în timpul nopții. Femeia s-a gândit că astfel va putea afla imediat dacă cel mic s-a trezit, dacă are somnul agitat sau dacă a căzut din pat. Doar că ceea ce părea un lucru cât se poate de banal s-a transformat într-o situație ce i-a dat o doză considerabilă de fiori.

La scurt timp după ce camerele de filmat au fost puse în dormitorul bebelușului, femeia a privit imaginile și acesta a fost momentul în care a avut parte de o surpriză de proporții, ce a cam speriat-o.

Citește și: Un bărbat a montat camere de filmat în jurul casei de teama hoților, dar și-a surprins soția făcând ceva complet neașteptat

Mai exact, în imaginile surprinse de aparatele de supraveghere, mama a observat ceea ce ea a numit „activitate paranormală”. Fără să mai stea pe gânduri, ea a ales să publice imaginile pe contul său de TikTok și clipurile video au adunat instant milioane de vizualizări și numeroase reacții de la oameni din întreaga lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prima filmare se poate vedea cum copilul se trezește brusc și în încăpere pare să apară o ăată de lumină, ca un glob, ce plutește rapid prin încăpere. Convinsă de faptul că ceea ce a văzut este cât se poate de real, mama a publicat apoi și alte filmări în care apare straniul obiect luminos din dormitorul bebelușului său.

Citește și: Un bărbat a montat camere ca să filmeze ce face soția lui somnambulă, pe timpul nopții! Imaginile sunt virale pe Tik Tok

În opinia femeii, o dovadă clară a faptului că ceea ce apare pe imagini nu este o simplă iluzie este chiar reacția copilului său, care pare să se amuze din plin atunci când vede sfera luminoasă din cameră, arată cei de la dailystar.co.uk.

Mama este acum tot mai convinsă de faptul că în casa sa se petrec „lucruri paranormale” și a publicat imaginile pe TikTok ca să demonstreze că are dreptate și că totul este cât se poate de real. Așa cum era de așteptat, părerile internauților au fost destul de împărțite. Unii au ales să creadă explicațiile oferite de femeie, în timp ce alții au considerat că este vorba despre erori de filmare ale camerei sau poate chiar insecte apărute în cadru.

O femeie și-a comandat pizza, dar când a vrut să mănânce din ea a trăit o surpriză uriașă. Ce „ingredient” periculos a g... Jessica Enslow e mama a șapte copii, dar nu se diferențiază de fiicele ei de 20 de ani. Cât de bine arată la aproape 50 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x