Antena Căutare

O mamă a montat camere de supraveghere în dormitorul copilului, dar când a privit imaginile a descoperit ce lucru bizar făcea

O mamă a simțit că se întâmplă ceva bizar cu băiatul său, așa că a montat o cameră de supraveghere în dormitorul acestuia. Când a privit imaginile, femeia a făcut o descoperire ce a lăsat-o fără cuvinte.

copil in pat Galerie
Femeia a dezvăluit ce a surprins pe camerele de filmat montate în camera fiului său | sursa foto: Profimedia

O femeie în vârstă de 32 de ani a presimțit faptul că se întâmplă ceva bizar cu fiul său (acum în vârstă de patru ani), pe nume William. A decis să monteze o cameră de filmat în dormitorul celui mic, ca să vadă despre ce este vorba mai exact. Când a privit imaginile, femeia a făcut o descoperire neașteptată.

O mamă a montat o cameră de supraveghere în camera băiatului său ca să vadă ce se întâmplă, dar a făcut o descoperire neașteptată

Marie Buckley are 32 de ani, este din Hull, East Yorkshire (Marea Britanie) și, de curând femeia și-a deschis inima pentru a povesti tuturor prin ce situație neașteptată a trecut. La un moment dat, aaceasta a simțit că ceva nu este în regulă cu fiul său, William, așa că a decis să monteze o cameră de supraveghere în dormitorul băiețelului său.

Când a privit imaginile, nu mică a fost surpriza femeii atunci când și-a surprins copilul mâncând scutece, bucăți de mobilă, hârtii, jucării sau chiar cărți.

Citește și: Ea e femeia care mănâncă zilnic sute de grame de pietre, de mai bine de 20 ani. Ce a dezvăluit Teresa Widener

Pe când era mai mic, femeia s-a gândit că poate îi dau dinții și, din cauza faptului că are un disconfort la nivelul gingiilor, acesta roade tot. Se întâmpla când cel mic avea doar 2 ani. Timpul a trecut și a continuat să îl supravegheze folosindu-se de camera de filmat montată în camera băiatului său, dar obiceiul ciudat nu a dispărut, ba dimpotrivă.

Inițial a crezut că este vorba despre un episod bizar din evoluția celui mic, dar atunci când lucrurile s-au agravat, femeia a mers cu cel mic la medic și aceștia i-au pus un diagnostic neașteptat: sindrom pica, cauzat de autism.

Citește și: Părinții au montat o cameră de supraveghere în camera bebelușului. În timpul nopții, ceva bizar i-a trezit brusc. Ce au descoperit

„Ziua încerc să îi distrag atenția de la pornirile lui de-a mânca tot felul de obiecte, dar noaptea totul se agravează și totul devine mult mai greu”, a dezvăluit mama, potrivit celor de la whatsnew2day.com.

Boala pica este o afecțiune caracterizată prin dorința de-a mânca lucruri ce nu sunt alimente, precum vopsea, plastice, șervețele și nu numai. De cele mai multe ori, acest sindrom apare în timpul sarcinii, din cauza numeroaselor schimbări hormonale ce intervin. Totuși, specialiștii susțin că boala poate apărea oricând, indiferent de vârstă, dar mai ales la cei care suferă de ADHD, autism sau diferite tulburări psihice.

În prezent, mama este forțată să îl supravegheze în permanență pe copil, pentru a preveni situațiile în care acesta ar putea înghiți obiecte periculoase. Britanica și-a spus povestea pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a face cunoscută această afecțiune despre care nu mulți știu, dar care poate afecta din plin viața pacienților, dar și a familiilor acestora.

Te-ar putea interesa şi asta: Fosta soție a lui Cristi Borcea nu se lasă. Ce a făcut Mihaela după încercarea Valentinei Pelinel de a o scoate din afacerile familiei: „Ne revedem curând!”

Un bărbat a vrut să renoveze subsolul casei, dar a găsit sub podea o comoară de neimaginat! Peste ce a dat... O tânără stătea la masă cu familia atunci când un strâin s-a apropiat de ea și i-a dat o veste total neașteptată. Ce i-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x