Live acumFilm: iua Independentei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

O mamă de 41 de ani a întreținut relații intime cu iubiții fiicelor ei! Ce a declarat unul dintre puști în fața polițiștilor

O femeie în vârstă de 41 de ani, mama a două adolescente, a făcut amor cu iubiții acestora, pe care i-a cunoscut chiar în locuința în care trăia alături de copiii ei și de soț.

O femeie în vârstă de 41 de ani, mama a două adolescente, a făcut amor cu iubiții acestora, pe care i-a cunoscut chiar în locuința în care trăia alături de copiii ei și de soț.

Coral Lytle, o femeie de 41 de ani din California, este acuzată că a făcut sex cu doi adolescenți, ambii iubiți ai fiicelor ei.

Astfel, femeia este acuzată că ”a profitat de încrederea poziţiei sale pentru a-i abuza pe cei doi băieţi pe care i-a cunoscut în timp ce aceştia se întâlneau cu fiicele sale". Mai mult de atât, potrivit Daily Mail, femeia era căsătorită în momentul în care a comis faptele, iar la scurt timp după ce a fost arestată, el a depus actele de divorț.

Potrivit anchetatorilor, femeia a făcut amor cu cei doi băieți în 2017, iar înainte ar fi consumat alcool cu aceștia și ar fi fumat trabucuri. Mai mult de atât, se pare că ar fi condus 15 mile pentru a se întâlni cu ei pentru sex, iar unul dintre puști a recunoscut că a făcut amor cu ea de trei ori.

Surprinzător, unul dintre adolescenţi a spus că s-a simţit vinovat când a dat mâna cu soţul lui Lytle după făcuse sex cu ea.

”Victima a declarat că a fost ultima dată când a făcut sex cu acuzata pentru că s-a simţit vinovat atunci când a dat mâna cu soţul femeii", au spus procurorii, conform Daily Mail.

Iniţial, Lytle a fost acuzată pentru 21 de infracţiuni sexuale, cele mai multe pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor. Femeia a fost de acord să pledeze vinovată pentru 12 dintre ele pentru o pedeapsă de şase ani de închisoare cu suspendare, între care cinci ani de probă, dar judecătorul nu a crezut că este o sentinţă adecvată.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro