Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

„Inițial, m-am uitat la el și am văzut un bandit care mi-a ucis copilul! Apoi s-a întâmplat ceva”. O mamă s-a împrietenit cu criminalul fiului ei. Explicația, uluitoare!

O mamă din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord s-a împrietenit cu criminalul fiului ei. Explicația pe care a dat-o este uluitoare.

„Inițial, m-am uitat la fața lui și am văzut un bandit care mi-a ucis copilul! Apoi s-a întâmplat ceva”. O mamă s-a împrietenit cu criminalul fiului ei. Explicația, uluitoare!

Inițial, femeia, Joan Scourfield, în vârstă de 57 de ani, l-a considerat pe Jacob Dunne, care l-a ucis pe fiul ei, James Hodgkinson, „un bandit”, care i-a curmat viața copilului ei cu un singur pumn, într-un atac neprovocat.

Fiul ei avea 28 de ani și se antrena pentru a deveni paramedic atunci când a murit. A fost omorât de Jacob Dunne într-o noapte în care ieșise în oraș, în Nottingham, cu tatăl lui.

După o ceartă, a fost lovit cu un pumn în cap de Jaob Dunne, la acea vreme în vârstă de 19 ani. A căzut pe spate și s-a izbit cu capul de sol. A murit într-un spital, nouă zile mai târziu, din cauza leziunilor pe care le-a suferit la creier, iar Dunne a fost condamnat la 30 de luni de închisoare.

„Când l-am văzut pentru prima data, într-o fotografie făcută de poliție, arăta ca un bandit. Apoi, după doi ani și jumătate, l-am întâlnit și mi-a părut un tânăr foarte vulnerabil care chiar avea nevoie de sprijin.

La început, am fost furioasă, mai ales pe justiție. Jacob a petrecut doar 14 luni la închisoare, în loc de 30 de luni, așa cum a fost data sentința initial. M-am gândit că viața fiului meu ar fi meritat mai mult de atât”, a povestit femeia.

Și-au dus copilul la spital, pentru că era tot timpul somnoros! Când medicii le-au arătat o radiografie, au suferit un șoc! Foto

Femeia a explicat că nu mai putea continua să aibă resentimente față de Dunne și a precizat că atunci când l-a iertat s-a simțit „eliberată”.

În apărarea lui, Dunne a spus că era la modă, în tinerețea lui, „să te bați într-o seară de vineri”, deși i-a căzut cerul pe cap atunci când l-a ucis pe James.

Tânărul a fost cel care a rugat familia lui James să se întâlnească față în față, după ce a fost eliberat din închisoare, pentru a-I cere iertare.

Recomandari