Antena Căutare

O mamă și-a bătut copilul cu lingura de lemn în zona posteriorului și a pierdut custodia celui mic! Cum a fost posibil

O femeie a pierdut custodia copilului său în vârstă de 10 ani, la scurt timp după ce i-a dat celui mic câteva lovituri cu lingura de lemn, în zona posteriorului.

femeie care tine o lingura de lemn si imaginea unui copil Galerie
Întâmplarea mamei care și-a bătut copilul a devenit virală și a stârnit numeroase reacții | sursa foto: Profimedia

Incredibila poveste a ajuns pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii. Numeroase persoane au reacționat imediat atunci când au aflat detaliile acestei întâmplări.

O femeie în vârstă de 46 de ani a rămas fără custodia băiatului pe care l-a lovit cu o lingură de lemn în zona posteriorului. Autoritățile au decis însă ca ambii copii ai femeii să fie luați în grija statului.

O femeie care și-a bătut copilul cu lingura de lemn a pierdut custodia acestuia

Mama din Gold Coast, Queensland (Australia) a dezvăluit faptul că era o zi ca oricare alta atunci când băiatul de 10 ani, din cauza comportamentului, a reușit s-o enerveze într-atât de tare încât s-a pierdut cu firea. A pus mâna pe o lingură de lemn și i-a dat copilului câteva lovituri în zona posteriorului. Se pare că pedeapsa a venit ca o consecință a faptului că cel mic, diagnosticat cu autism și ADHD, a cheltuit în jur de 600 de dolari pe jocuri video.

Citește și: O mamă a montat o cameră de filmat în dormitorul bebelușului, dar când a privit imaginile a descoperit ceva bizar. Ce a urmat

Nervoasă, femeia nu și-a mai putut stăpâni furia și i-a aplicat o corecție fizică celui mic, folosind lingura de lemn. Se pare că autoritățile s-au sesizat cu privire la acest caz și s-au implicat imediat pentru a investiga problema. Cei de la serviciul de protecție a copilului au luat cei doi copii ai australiencei și -iau dat, cel puțin pentru moment, permisiunea de a-i vizita doar de două ori pe săptămână, sub o atentă supraveghere.

Un magistrat responsabil de caz a spus că încearcă totuși să nu fie prea dur cu femeia, care nu are soț și își crește singură cei doi copii, dintre care unul are autism și ADHD. Totuși, acesta a ținut să sublinieze faptul că pedepsele fizice și în special bătăile nu ar trebui să mai fie folosite de părinți în procesul de educare al copiilor.

Citește și: Ce pățești dacă ai fost bătut de părinți atunci când erai mic. Specialiștii au dezvăluit ce tulburare poate apărea

În 2007, Noua Zeelandă a interzis complet dreptul părinților de a-și bate copiii, indiferent de circumstanță. În Australia, părinții pot folosi o „forță rezonabilă” și doar „în anumite circumstanțe” pentru a-și disciplina copii. În ultimii ani, psihologii și specialiștii din diferite domenii au demonstrat ce se poate întâmpla cu un adult care a fost bătut în copilărie, arată cei de la mirror.co.uk.

Acum, femeia așteaptă verdictul din partea oamenilor legii și speră că își va putea revedea copiii cât mai curând. Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală, făcând rapid înconjurul lumii.

Iluzie optică virală. Privește atent în mijlocul imaginii și o să ai o surpriză. Ce se întâmplă, de fapt... Femeia avea un furuncul banal pe nas, dar situația a scăpat de sub control. Medicii au luat o decizie drastică. Ce a păț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x