Căutare Live

O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat

O mamă și-a lăsat bebelușul în vârstă de aproximativ doi ani să se joace pe telefonul mobil. Când s-a întors, femeia a avut parte de o surpriză de proporții.

Când s-a întors, mama a descoperit ce a făcut bebelușul pe telefonul mobil

sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o mamă pe nume Madhu Kumar din New Jersey, Statele Unite ale Americii. Femeia l-a lăsat pe copilul în vârstă de aproximativ doi ani să se joace pe telefonul său mobil, dar când s-a întors în cameră a făcut o descoperire ce a lăsat-o fără cuvinte.

Ce a descoperit o femeie care și-a lăsat bebelușul să se joace pe telefonul mobil

Nu mai este o noutate faptul că cei mici încep să se priceapă la butonat și mânuit telefonul mobil încă de la vârste extrem de fragede. Un bebeluș în vârstă de un an și 10 luni a reușit însă ceva cu totul și cu totul ieșit din comun.

Citește și: O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat

Atunci când a găsit telefonul mamei sale, Ayaansh Kumar s-a gândit să profite din plin și să se joace. Captivat de multitudinea de culori, lumini și sunete emise de dispozitiv, copilul s-a distrat din plin apăsând curios peste tot.

Recent, Samsung a anunțat că va folosi un material inedit în noua serie Galaxy.

Ceea ce însă nu știa nici el (și nici mama lui) era faptul că nu numai că telefeonul a fost deblocat, dar s-au și comandat și plătit produse în valoare de aproximativ două mii de dolari!

Când s-a întors în cameră și a aruncat o privire la dispozitiv, aceasta a realizat că ceva neobișnuit se petrecuse. Și-a verificat contul bancar și a descoperit că îi lipseau în jur de două mii de dolari. S-a uitat pe ultimele plăți și așa a descoperit faptul că de pe respectivul telefon s-au comandat numeroase piese de mobilier, atât de multe încât nici nu ar fi putut să intre în casă.

Citește și: Ce reacție are un bebeluș de nouă luni, care aude vocea mamei sale pentru prima oară în viață. FIlmarea e virală

Din fericire, mama din New Jersey a ales să vadă partea amuzantă dni toată această situație. Aceasta a spus că gestul copilului ar fi fost chiar util, dacă cel mic nu ar fi comandat mai multe seturi din același mobilier.

„Pare imposibil de crezut că a reușit să facă asta, dar exact așa s-a întâmplat. Totuși, nu avem nevoie de chiar atât de multă mobilă în casă”, a dezvăluit Madhu Kumar, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Totuși, părinții bebelușului de aproximativ doi ani au decis să păstreze o parte din lucrurile comandate pe telefonul mobil, drept amintire. Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, stârnind numeroase reacții și glume în rândul internauților.

Tânăra și-a dat seama că iubitul o înșală “de mână cu ea” după ce a făcut un selfie, când era cu prietenii. Ce l-a dat d... Oamenii râd de Peekaboo Pumpkin pentru că are barbă, însă rămân uimiți când află cum își fructifică ”defectul”...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x