Antena Căutare

VIDEO adorabil! Cât e de protector! Un cățel învelește un bebeluș, la culcare

O mamă și-a lăsat copilul dormind, dar la un momen, ceva mai mult decât neașteptat s-a întâmplat. Filmarea a devenit virală în toată lumea!

Imaginile sunt de-a dreptul incredibile

O mamă și-a lăsat copilul dormind, dar la un momen, ceva mai mult decât neașteptat s-a întâmplat. Filmarea a devenit virală în toată lumea!

După ce îşi adoarme bebeluşul, această mămică ar putea merge să se ocupe de alte treburi casnice… şi ar putea fi chiar foarte liniştită întrucât ar lăsa un supraveghetor desăvârşit lângă copilul său, un câine deosebit de protector.

Pericol pentru sănătate! Ce se întâmplă dacă te speli pe dinți imediat după masă!

În timp ce bebeluşul dormea liniştit, căţelul observă că acesta nu era învelit şi decide imediat să treacă la treabă pentru a-i crea tot confortul, împingând cu botul său pătura pentru a-l acoperi.

Când bebeluşul dă semne că se trezeşte, patrupedul îl împinge cu botul de parcă ar vrea să îl legene, aşa cum e posibil să fi văzut la stăpâna sa.

Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Este milionar, dar cerșește pe străzi. Cu patru conturi în bănci și o locuință de lux stă la mila trecătorilor... O minge uriaşă ţi-ar putea salva viaţa! Capsula de Supraviețuire rezistă la tsunami, cutremure şi uragane – FOTO+VIDEO...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x