Căutare Live

O mamă și-a lăsat câinele în cameră cu bebelușul, fără să se gândească la urmări. Ce a descoperit când s-a întors

O mamă a decis să își lase bebelușul în cameră cu câinele familiei, fără să se gândească în vreun moment la ceea ce avea să urmeze. Când s-a întors, femeia a avut parte de o surpriză uriașă.

Femeia a filmat totul și a arătat pe TikTok ce au făcut câinele și bebelușul, în absența sa

sursa foto: Shutterstock

Câinii sunt animale de companie ce uimesc adesea cu inteligența lor, dar și cu modul în care reușesc să se adapteze la orice situație. Având multă încredere în patrupedul său, Baz, o mamă a decis să își lase bebelușul în cameră cu acesta. Nu a lipsit mult, iar atunci când s-a întors, femeia a avut parte de o surpriză de proporții.

Când a văzut ce s-a întâmplat, aceasta a pus imediat mâna pe telefonul și a filmat totul, publicând imaginile pe TikTok.

Ce a descoperit o femeie, după ce și-a lăsat câinele în cameră cu bebelușul

Nu e deloc ușor rolul de mamă, mai ales când ai un bebeluș ce trebuie să fie supravegheat în permanență. O femeie a pregătit mâncarea fetiței sale, a pus-o în scaunul special de servit masa și a lăsat copilul în compania câinelui familiei, un malinois belgian pe nume Baz.

Citește și: A crezut că și-a cumpărat un cățeluș și a avut o surpriză când a descoperit că s-a înșelat. Ce animal era, de fapt

Inițial, femeia nu s-a gândit la ceea ce avea să urmeze și a plecat în altă cameră, lăsându-i pe cei doi să stea împreună. A crezut că bebelușul își va vedea liniștit de mâncat, dar după un timp a decis să verifice că totul este în regulă.

Totuși, când a revenit în cameră, femeia a avut parte de o surpriză de proporții! În tot acest timp, fetița a avut griă să își ofere feliile de șuncă micului său prieten patruped, iar acesta a fost mai mult decât încântat să „coopereze”!

@sofia.and.baz

Her look at the end 👀 ##toddlermom ##toddlersoftiktok ##momproblems ##foryoupage ##fyp ##momsover30

♬ original sound - Sofia

Văzând ce se întâmplă, mama a încercat s-o oprească pe copilă din a-l hrăni pe câine, dar eforturile sale au fost în zadar și cea mică a protestat într-un mod gălăgios. Apoi, când s-a liniștit, bebelușul a continuat să dea mâncarea patrupedului, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat!

Citește și: A vrut să bifeze o apariție sexy, dar a sfârșit prin a lăsa părțile intime la vedere. Cum arată diva din imagine atunci când se întoarce cu spatele

Filmarea publicată pe TikTok a devenit imediat virală și a adunat mai bine de opt sute de mii de vizualizări și mii de comentarii și reacții, arată cei de la mirror.co.uk.

Fetița pe nume Sofia și câinele său, Baz, au o prietenie cu totul și cu totul specială și cei doi sunt nedespărțiți. Aceștia au și un cont de TikTok unde femeia publică o parte din cele mai amuzante întâmplări cu cei doi. Mai bine de trei sute de mii de persoane urmăresc peripețiile celor doi prieteni care fac o echipă bună la joacă, dar mai ales la împărțit mâncarea.

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole
@sofia.and.baz

His person ❤️ ##dogsandbabies ##besties ##foryoupage ##HolidayYourWay ##haveitoldyoulatley ##greatful

♬ Nothing - Bruno Major
A plantat în grădină usturoi, iar după un an ceva nu părea în regulă. Ce a scos din pământ când a tras cât de tare a put... El e tânărul care nu are pic de grăsime în corp, indiferent ce ar mânca. Toți se uită ciudat la el când îl văd. Cum arat...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri