Antena Căutare

O mamă i-a cerut fiicei ei însărcinate să facă live stream în momentul când aceasta o să nască. Ce reacție a avut tânăra

O mamă a găsit o metodă inedită ca să fie sigură că nu ratează momentul nașterii nepotului ei. Ea cerut fiicei însărcinate să facă live stream în momentul când aceasta o să nască. Iată cum a reacționat tânăra.

O mamă și-a rugat fiica însărcinată să facă live stream în momentul când aceasta o să nască. Ce reacție a avut fiica ei gravidă
O mamă și-a rugat fiica însărcinată să facă live stream în momentul când aceasta o să nască. Ce reacție a avut fiica ei gravidă | Poza generala cu o femeie insarcinata care tine mancare sanatoasa in mana

Daily Star a relatat această situație ieșită din comun, când mama i-a cerut fiicei ei gravide să facă live stream pe rețelele de socializare când o să nască.

O mamă și-a rugat fiica însărcinată să facă live stream în momentul când aceasta o să nască. Ce reacție a avut fiica ei gravidă

Multe cupluri abia așteaptă să împărtășească în mediul online poze și filmulețe cu bebelușul lor abia venit pe lume. Din cauza pandemiei, au apărut restricții legate de cine poate să asiste în momentul nașterii. O femeie a decis însă că ar fi o idee bună ca fiica ei însărcinată să facă live streaming în momentul nașterii nepotului ei, ca nu cumva să rateze momentul acesta emoționant, nici ea, nici întreaga familie.

Când fiica femeii a auzit, aceasta ar fi rămas "în stare de șoc" pentru câteva momente. Tânăra însărcinată își dorește intimitate când vine vorba de acest moment atât de important în viața ei. Ea și-a expus povestea pe Reddit și a cerut acolo câteva sfaturi despre ce i s-a întâmplat.

Citește și: Kathleen Osborne, femeia care a aflat simultan că e gravidă și suferă de cancer.Ce decizie drastică a luat în legătură cu corpul ei

Femeia a povestit acolo despre cât de fericită a fost când a aflat că este însărcinată în 16 săptămâni. A mai spus că și-ar fi dorit ca familia ei să fie la spital când va naște, dar acest lucru e imposibil din cauza pandemiei de coronavirus, atât că mama ei a avut această propunere.

Ea a spus: "Mama mea mi-a spus la telefon să fac live stream/Zoom când îl voi naște pe fiul meu. A spus cât se poate de limpede totuși că nu vrea să vadă... chiar totul, doar fețele noastre și să îi audă bebelușului primul scâncet...".

Femeia a mai spus că nu are de gând să facă acest lucru. "Mi se pare că e un moment extrem de intim, nu vreau ca ei să mă vadă cum împing bebelușul afară, dacă apar complicații, când o să fie așezat pe pieptul meu după...".

Foarte mulți dintre utilizatorii Reddit i-au dat femeii însărcinate dreptate, are dreptul la intimitate și are dreptul să decidă cine să fie aproape de ea în acele momente dacă vrea acest lucru. Cineva a comentat: Mi se pare cea mai proastă idee, ca mama ta sau alți membri ai familiei să vadă totul.

"Spune-le că nu ești confortabilă cu această variantă. E un priveligiu pentru oricine să fie în salonul unde femeile nasc, dar nu un drept", a mai scris un alt utilizator Reddit.

Kirill Tereshin este „Popeye Marinarul din Rusia”. Tânărul are implanturi gigantice în brațe, exact ca personajul animat... Cum îți dai seama dacă cineva ți-a montat un dispozitiv de urmărire la mașină. O tânără a dezvăluit totul pe TikTok...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x