Antena Căutare

O mamă și-a tuns fiul acasă. Când s-a privit în oglindă, băiatului de 12 ani nu i-a venit să creadă ce vede. Cum arăta

O mamă a decis să își tundă fiul în vârstă de 12 ani. Când s-a privit în oglindă, băiatului nu i-a venit să creadă ce vede. Imaginile au devenit virale.

mama care tunde un copil Galerie
Copilul a avut o reacție neașteptată când s-a privit în oglindă | sursa foto: Profimedia

Un băiat în vârstă de 12 ani a trecut printr-o întâmplare pe care n-o va uita prea curând atunci când mama sa a decis să îl tundă. Când s-a privit în oglindă, copilului nu i-a venit să creadă ce vede.

O mamă și-a tuns fiul în vârstă de 12 ani, dar când s-a privit în oglindă copilului nu i-a venit să creadă

Aceasta este amuzanta întâmplare prin care a trecut Nathaniel Glennen în vârstă de 12 ani din Victoria (Australia). Văzând că puștiului i-a crescut părul destul de mult, mama acestuia, pe nume Johanna, a decis să îl tundă. Pusă însă pe șotii, femeia a luat aparatul de tuns și i-a oferit copilului său o tunsoare pe care în mod sigur acesta n-o va putea uita prea curând.

Citește și: O femeie a mers să se tundă, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ceea ce i-a zis frizerul i-a schimbat viața pentru totdeauna

Ceea ce este cu adevărat surprinzător este faptul că puștiului în vârstă de 12 ani i-a plăcut atât de mult noul său look, încât a decis să rămână cu el. A mers chiar și la școală și s-a afișat așa, spre marea surprindere a multora.

Chiar dacă au existat și voci cârcotașe, care l-au comparat pe copil cu diferite personaje din desenele animate, Nathaniel nu s-a lăsat intimidat, ba chiar a spus că după un timp a devenit chiar destul de popular la el în școală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Avea părul lung și ondulat și îl purta mereu pe o parte. Am decis să îl tund chiar eu, pentru că m-am simțit destul de ciudat să mă duc la micuța frizerie din orașul nostru și să-i cer frizerului o astfel de tunsoare neobișnuită.

Citește și: Un bărbat și-a dus câinele la o frizerie canină, dar când l-a luat înapoi a trăit o surpriză uriașă. Ce a urmat

Sigur ar fi acceptat, dar apoi m-am gândit că sigur o să poarte tunsoarea doar pentru o zi și apoi o să vrea să se radă de tot. Iată totuși că și acum o poartă cu mândrie. Nathaniel e un copil cu autism care are multă încredere în forțele proprii. Mi-a fost teamă la început de cum va reacționa la vorbele celor din jur, dar totul a ieșit atât de bine”, a dezvăluit mama copilului în vârstă de 12 ani, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Imaginile cu puștiul au ajuns pe internet și au devenit virale și oameni din întreaga lume au reacționat imediat. Nu puțini au fost cei care l-au apreciat pe puști pentru curajul de-a se afișa așa cum se simte el mai bine, în ciuda vorbelor celor din jur.

Un tânăr și-a comandat o porție de mâncare, dar când a deschis cutia nu i-a venit să creadă. Peste ce a putut să dea... Rugăciuni puternice pentru postul Adormirii Maicii Domnului. Te scapă de necazuri și aduc curățare sufletească și trupea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x