N-avea bani de operații estetice, dar avea o fiică tânără și frumoasă. O mamă și-a dat copila, pe bani, celui dispus să plătească mai mult

 
+7 click pentru
galerie

Deoarece nu avea bani pentru a-și hrăni obsesia pentru operațiile estetice, o mamă și-a folosit fiica pe post de momeală pentru bărbați bătrâni, dornici să plătească o sumă consistentă pentru o partidă de amor cu tânăra.

Da, astfel de oameni există! Georgina Clarke, în vârstă de 41 de ani, a recunoscut fără ezitare că și-a vândut fiica unor bărbați în vârstă, dar potenți financiar. Cu câștigurile, cele două femei își cumpărau operații estetice.

Dezvăluirea șocantă a fost făcută în cadrul unei emisiuni tv. Revoltat, prezentatorul a întrebat-o: „Ce fel de mamă își lasă fiica de doar 18 ani să danseze și să se culce cu bărbați străini, pentru niște operații estetice?!”

Femeia a povestit că totul de început când fiica ei avea 11 ani. Puștoaica devenise obsedată de felul în care voia să arate. Au început să plănuiască prima intervenția chirurgicală. Până la urmă, a cedat insistențelor fiicei și și-a modificat și ea buzele. De atunci, spune că a devenit dependentă. 

În trecut, Georgina se declara încântată de faptul că fiica ei putea să le finanțeze obsesia pentru remodelare corporală prin dansuri lascive și întâlniri cu bărbați cu bani. 

„Sunt extrem de norocoasă să am o fiică precum Kayla, care plătește pentru operațiile mele. Nu mă deranjează că are un „sponsor” sau că face striptease pentru a face rost de bani. Datorită ei, ne putem împlini visul! Sunt mândră de ea”, a declarat femeia.

Ca să arate...așa....cele două femei au scos din buzunar peste 60.000 de lire. facebook whatsapp twitter pinterest