O nouă provocare a înnebunit internetul! Al șaselea deget, o fiță printre internauți

Acest inel îngrozitor este fix opusul provocării celor patru degete, care a devenit virală pe internet anul trecut. Însă, în loc să îşi aranjeze degetele astfel încât să pară că au doar patru la o mână, de data aceasta, internauţii îşi mai adaugă unul.

Acest inel îngrozitor este fix opusul provocării celor patru degete, care a devenit virală pe internet anul trecut. Însă, în loc să îşi aranjeze degetele astfel încât să pară că au doar patru la o mână, de data aceasta, internauţii îşi mai adaugă unul.

Bijuteria a devenit rapid căutată de cei înnebuniţi după provocările lansate în mediul online. Iar acesta nu este singurul accesoriu ciudat lansat de Nadja Buttendorf, artistă căreia îi aparţin.

Tânăra a realizat o colecţie întreagă de astfel de minunăţii. Ba chiar, acum, ai prilejul de a beneficia de o ureche în plus. Chiar dacă la prima vedere te în grozeşti, munca artistei îţi va aduce zâmbetul pe buze, în cele din urmă. Este chiar amuzant!

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri