Antena Căutare

O pensionară și-a cumpărat o piatră de la un târg de vechituri. Când i-a descoperit „secretul” a fost uluită. Ce comoară ascundea

O pensionară și-a cumpărat o piatră în urmă cu mai mulți ani. Înainte s-o arunce, femeia a vrut să vadă dacă aceasta are vreo valoare. Când a descoperit „secretul”, bătrâna a rămas fără cuvinte!

saculet de piele maro Galerie
Bătrâna a dorit să afle dacă ceea ce cumpărase de la târgul de vechituri avea vreo valoare | sursa foto: Profimedia

O pensionară a vrut să facă ordine și curățenie în casă, aruncând obiectele vechi pe care le-a tot păstrat de-a lungul timpului. Și-a amintit de piatra cumpărată în urmă cu mai mulți ani și a decis să ceară părera unui specialist, ca să vadă dacă obiectul este valoros în vreun fel sau nu. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a primit evaluarea și a descoperit că, în tot acest timp, ea ținuse în casă o adevărată comoară!

O bătrână și-a cumpărat o piatră și abia după mulți ani a descoperit ce „secret” ascunde aceasta

O femeie din Northumberland (Marea Britanie) a trecut printr-o situație desprinsă parcă din scenariul unui film. Bătrâna trecută de 70 de ani a decis să facă ordine și curățenie în casă și să mai arunce din lucrurile pe care le-a tot adunat și păstrat de-a lungul timpului. Și-a adus aminte că, în urmă cu ceva timp, și-a cumpărat o piatră strălucitoare de la un târg ambulant de vechituri. Înainte s-o arunce, pensionara a mers la un specialist ca să-i spună din ce material e confecționată și dacă are vreo valoare, cât de mică.

Citește și: Un bărbat a găsit o piatră bizară și a luat-o acasă. După 6 ani, acesta a descoperit ce „secret” ascunde: „Are 4 miliarde de ani!”

Surpriza a fost uriașă atunci când toată lumea a descoperit ce „secret” ascundea această piatră și ce comoară a avut femeia în tot acest timp, fără să știe.

„O doamnă a venit la noi cu o pungă de bijuterii, a lăsat-o la noi să o evaluăm și a zis că e în trecere, fiindcă mai are și alte treburi prin oraș. Am găsit înăuntru o piatră mai mare decât o monedă, inițial am crezut că e zirconiu. A stat pe biroul meu câteva zile până ce am pus-o la aparatul de analizat diamante. Am trimis-o apoi la partenerii noștri din Londra și apoi diamantul a fost certificat de experți din Belgia, care au ajuns la concluzia că este vorba despre un diamant de 34.19 carate, o piesă extrem de rară”, a dezvăluit Mark Lane, cel care a analizat piatra inițial, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Citește și: A mers la o plimbare în parc, dar ce a descoperit acolo ar putea să o îmbogățească. Ce a găsit Noreen Wredberg pe jos

Femeia a descoperit atunci „secretul” pietrei și faptul că stătuse în casă, în tot acest timp, cu o comoară în valoare de aproximativ două milioane de lire sterline! Pensionara a ales să rămână anonimă și a decis să scoată diamantul la licitație.

„Culoarea, claritatea, mărimea, totul m-a surprins. Am fost șocat atunci când am aflat cât valorează. Efectiv nu mi-a venit să cred, a fost ceva ireal și am avut un fior când am aflat. A fost ceva ieșit din comun, nu am mai întâlnit așa ceva până acum”, a mai completat bărbatul.

Pensionara a fost la un pas să arunce piatra pe care o cumpărase de la un târg ambulant de vechituri, dar norocul a făcut ca aceasta să-I descopere „secretul” la timp și să afle ce comoară ascunde.

Cum îți dai seama dacă telefonul „te ascultă” sau te înregistrează. Testul simplu pe care îl poți face ca să afli adevăr... De ce trebuie să arunci bradul de Crăciun dacă găsești aceste noduri sau umflături în el. Ce pericol ascund acestea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x