Antena Căutare

O pisică bătrână a dispărut acum doi ani, dar „a plâns de bucurie” când s-a reunit cu stăpânii ei

Pisica a fost găsită slăbită și murdară, însă a avut parte de un noroc neașteptat.

pisica abandonata Galerie
O pisică bătrână a dispărut acum doi ani, dar „a plâns de bucurie” când s-a reunit cu stăpânii ei | Facebook

Felina a fost filmată când s-a întâlnit cu stăpânii săi, la doi ani după ce a fost dată dispărută. Momentul întâlnirii lor a fost destul de emoționant.

Citește și: Intriga de pe litoral. Obiectul misterios din imagine ascunde o creatură care devine uriașă. Așa arată oul pe care îl depune

O pisică a dispărut acum doi ani, dar „a plâns de bucurie” când s-a reunit cu stăpânii ei

Un cuplu a trecut prin clipe extrem de fericite, după ce s-a reunit, pe neașteptate, cu pisica lor în vârstă de 25 de ani, la doi ani după ce a dispărut. Totul a fost surprins într-un filmuleț, scrie Mirror.co.uk, unde poți vedea și filmulețul.

Felina bătrână a putut fi văzută „lăcrimând de bucurie”, după ce a recunoscut mirosul stăpânului ei, supraviețuind singură pe străzi timp de doi ani.

Kizzy, care a ajuns la vârsta de 116 în ani omenești, a trăit din resturi în timpul petrecut în sălbăticie, iar proprietarii ei sunt uimiți că ea este încă în viață.

Citește și: Specialiștii avertizează. Ce pericol costisitor te înconjoară atunci când această mică insectă apare în casa ta

Felina albă cu negru, destul de fragilă, a fost descoperită subnutrită și plină de purici, într-un jgheab, de o trecătoare.

Kizzy, care a fost găsită în Kent, Anglia, a fost apoi dusă la un centru de salvare a animalelor, unde s-a presupus că era rătăcită din cauza faptului că nu era microcipată, mai scrie presa locală.

După ce Animals Lost and Found in Kent a lansat un apel online, Alison Lyng, în vârstă de 48 de ani, a fost uimit să vadă o fotografie cu pisica ei pierdută, care dispăruse la doar opt mile depărtare în Chatham, Kent.

Pe 21 mai, Alison și soțul ei Dean, în vârstă de 55 de ani, s-au reunit în sfârșit cu iubitul lor animal de companie, care părea să fie la fel de fericit să-i vadă.

„Când a fost văzută în jgheab, doamna a crezut prima dată că Kizzy era moartă. Era slăbită, cântărea doar 2,5 kg, avea viermi și purici și nu putea merge din cauza ghearelor.

Și iată cum a ajuns pisica noastră, fără microcip, care are 25 de ani și a locuit într-o casă și a fost îngrijită toată viața.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cum arată creatura gigant care a băgat frica în pescari. Când a mușcat momeala, cei de pe plajă au fugit înspăimântați

A recunoscut parfumul soțului meu și apoi a plâns. Acum se relaxează cu noi și e foarte alintată”, au spus stăpânii felinei.

Natasha McPhee, fondatoarea Animals Lost and Found in Kent, a declarat că ceea ce se întâmplă este uluitor: „Este pur și simplu minunat! Este uimitor. Majoritatea pisicilor nu ajung la această vârstă, cu atât mai puțin singure, fără adăpost”.

În ciuda vârstei sale mari, Kizzy mai are câțiva ani până să poată fi încoronată cea mai bătrână pisică din lume. Acest record special este deținut în prezent de Rosie, care a trăit pentru a-și sărbători 31 de ani de naștere.

O femeie le-a dezvăluit internauților cum mănâncă soțul ei pizza. Când au aflat, oamenii au amenințat că vor chema poliț... „Creatura” marină care i-a dezgustat pe privitori. Ce i-a ieșit pe gură când pescarul a capturat-o: „E o nebunie”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x